Ayseyucel Rabia2019 37. Haftamdayım şişe şişe bitirdim ve hamd olsun hiç çatlak yok AMA 10kilo aldım şuana kdr ve mümkün mertebe kaşımadım
Reykzy Rabia2019 bebek yağı sivilce yaptı göbeğimde bide hindistan cevizi yağı azar azar sür masaj yap vücut fazlasını sivilce atıyo
Rabia2019 Reykzy aa öyle mi🤭 tamam canım söylediğin iyi oldu ben bir de şeyi merak ettim yağ sürünce kıl kökleri beslenir ya karnında tüy çoktu mı yağdan sonra ya da kalınlaştı mı
Rabia2019 Selinnnce inşallah canım internette daha uygun ben de internetten almayı düşünüyorum keşke kampanya falan olsa
Selinnnce Rabia2019 ikili alirsan daha uygun ama ben alerji yapar faln die risk alip iki tane almadim bitane aldim o yuzden
Kkubraa Rabia2019 ilk 3ayda badem yağı kullandım daha sonra babenin çatlak kremini kullanıyorum 36.haftadayım çatlağım yok şükür 🙏🏻
Kcmr22 Kakao yağı, Hindistan yağı, vazelin vs hepsini denedim göbeğim göğüslerim de hiçbirşey yok 🙄 ama pasenlerim popom ve bacaklarım çatladıı☹️ 29haftalığız bu arada
Sever Rabia2019 20. Haftamdayım vazelin kullanıyorum nemli tuttuğu için en ufak çatlağım yok canım şimdilik
Ozgle Sever bir haftadır kullanıyorum canım şuan ne desem yalan olur ama internette yorumlar iyi bide doktoruma güveniyorum cok güzel ilaçlar yazıyor.Bio oililde her yerime sürüyorum gögüslerime kalçama göbeğime yüzüme gözaltıma🤣🤣
PrensesimDoga Rabia2019 27+4 olduk 🙏🏻 Bende yaradı. Doktorum her kremde zaten tatlı badem yağı olduğunu söyledi bende hem bebek yağı hemde tatlı badem yağı kullandım. Ama ilerleyen zamanlarda çatlar mı bilemiyorum 😊