Mryy Rabia2019 karnıma ve iç bacak kısımlarıma sürüyorum canım diğer yerlere de eczaneden normal bi nemlendirici aldım her duştan sonra tüm vücuduma kullanıyorum bana yeterli geliyor ☺️
Mervecckl Rabia2019 ben ekstra zeytinyağlı nemlendiriciler kullandım her aklıma düştüğünde önemli olan sürekli nemli tutmak bacaklarını ve göğüslerini de unutma aman ha
Rabia2019 Mervecckl doğru ben bacaktan kalçadan alıyorum çünkü 🙄 inşallah hiç çatlayıp patlamadan doğururuz 😂
Mervecckl Rabia2019 çatlarsanızda sağlık olsun o da Doğum hediyesi olur Benin’ler sağlıklı ve hayırlı evlat olsunda bunlar sadece küçük detaylar❤️
23Zumra Rabia2019 inan neden baslamadim bende bilmiyorum banada eczanedeki kadin en iyisi bu dedi 4 cu ayinda basla dedi oyle cekmecede duruyor cok sukur suanlik bi catlagim yok ama sanirim artik baslamam lazim
Rabia2019 23Zumra bence de canım çünkü çatlak olduktan sonra krem fayda etmiyor önceden başlamak lazım hemen kalk sür 😂😘
Rabia2019 Mervecckl tabi sağlık olsun ama çatlamasın da yani 🙈 hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde doğuralım da inşallah ♥️
Reykzy Rabia2019 ya lierac kullanıyorum ama göğsüme ve bacaklarımada sürüyorum göğsüm çatladı 27. Haftada göbeğim de yok önerebilirmiyim bilmiyorum 🤷♀️
Reykzy Rabia2019 bebek yağı sivilce yaptı göbeğimde bide hindistan cevizi yağı azar azar sür masaj yap vücut fazlasını sivilce atıyo