Huzur20 Muzikci Benim aynı gibi ya sadece alt tarafa arada baskı yapiyo karin sertleşmesi biraz fazlalaştı salı inşallah kucağında olur bende çarşamba gitcem kontrole
Muzikci Huzur20 hayatım her halükarda çok az kaldı bu hafta sonuna kadar bebişlerimiz kucağımızda Allahın izniyle 🥰
Damla21koksal Muzikci ama 40 +2de kendi saçınla gelebilir mesela ondan dedim cnm 9kadar emek yazık psikolojik olarak da sallanmaya çalış şimdiden nye gelmişlerse onlarda..
Muzikci Damla21koksal bence değildir çünkü benim 10 gündür gilan devamlı oluyo nişan olsa doğurmuştum şimdiye kadar
Muzikci Huzur20 hem de nasıl uzanamıyorum oturamıyorum onlar yokken topumda oturup zıplıyodum falan iyi geliyodu bi de dakika başı sancın var mı diyo kayınvalidem sinirlerim tavan yapıyo 😡
Huzur20 Damla21koksal Muzikci 😂Aynı benimki hergun ariyo sancin varmi benim yokda senin var heralde diyesim geliyo
Huzur20 Muzikci Şuan varya tam 2.5saattr bebeğim çok fazla hareketli alta bafa baskı yapma ya başladı doğum geliyodur insallah
elfkbramtn Esraesra06 benim normal ama allah Kerim 🤷🏻♀️ Ne derse o olur bekliyoruz 42 e kadar bekleyeceğiz ✋
elfkbramtn Muzikci hayırlısı olsun hakkın da insan çok yıpranıyor biliyorum insanların şimdiden gelmesi saçma destek olsunlar köstek değil ya ben inanıyorum normal Doğum yaparsın 🥰
Gulayse0233 Kızlar kasiklarimà vuran hafif bi ağrıyla uyandım şimdi. Pembemsi bişeyler geliyor ... nişan olabilir mi ? Kasiklarimà ilk kez değişik bi sancı girmeye başladı nişandan sonra da . Yarın kontrolum var. dr sezeryane karar vermişti. Salı ya da perşembe . Korku başladı 😣
Tugbaelmass Gulayse0233 bende aynı İnan Çarşamba yada persembe sezsryan olacak korkudan uyuyamıyorum 🤭
Tugbaelmass Gulayse0233 kaç haftalıksnz nişan evet o bence ama panik yapmak dogumun yakın olduğunu gösterir