elfkbramtn Huzur20 allahlla 😔 peki büyüye bilirmiş bebeğe bir zararı varmıymış yada Doğumdan sonra düzelme ihtimalli yada neden oluyormuş ne zaman öğrendin Canım çöl geçmiş olsun ya normal ultrason da mı çıktı 😔
Huzur20 elfkbramtn Evet canım ultrasonda herşey gayet iyi gidiyodu geçen haftaya kadar bakalım çarşamba ne dicek büyürse galiba doğduktan sonra bi doktor ilgileniyomus o bakcakmis
elfkbramtn Huzur20 inşallaaaah doğumda geçer canım kafana takma sakın yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik bak hamileliğin son günlerini güzel geçirmeye bak 🤲🏻 Dualarım da seninle Çarşamba muhakkak haber ver bize ne olduğuna dair
elfkbramtn Damla21koksal bu Çarşamba hepimiz haberleşelim yine inşallaaaah güzel sonuçlar duyarız Canım 🤲🏻
Damla21koksal Huzur20 geçmiş olsun cnm ins doğduğunda gemiş olur kendiliğinden bebeklerde olabiliyo çünkü dye biliyorum
Damla21koksal Kizlar bide doktora kızıyorum falan ama epidurali önermiyorum ikinamiyosunuz sonrasında dedi üstelik doğum sgortamiza ek 500 tl mis ücretide yani özel hastane sonuçta ama adam yok dedi
elfkbramtn Damla21koksal yani bende aynı şeyi düşünüyorum ama o anki psikolojim ile ne yaparım hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️ okunamamakta beni tedirgin ediyor doğumdan korkmuyorum
Esraesra06 Ben de çarşamba 38 olacağım doktorum 39 da alırız dedi hayırlısıyla sağlıkla bi doğursaydık 🙏🏻
Muzikci Kızlarrrr nasıl geçiyo son günler ben salı günü hastaneye yatış yapıcamm kayınvalidemle kayınbabam bende bi haftadır psikolojim o kadar bozuk kii mahvettiler beni 🤦🏻♀️
Gulayse0233 Muzikci doğum yaklaştıkça hersey etkiliyor insanı. Evde birileri olunca da rahat edemezsin ister istemez... salı suni sancı mı deniyeceksin yoksa sezeryan mı olcaksın? Az kaldı az daa sabır 🙏 bebisine kavuşacağın o mutlu anları hayal et 🤗😇
Huzur20 Muzikci Işte o kötü canım cidden son zamanlar zaten insan ruh hali olarak iyi değil bide onlar hiç cekilmez
Huzur20 Muzikci Benim aynı gibi ya sadece alt tarafa arada baskı yapiyo karin sertleşmesi biraz fazlalaştı salı inşallah kucağında olur bende çarşamba gitcem kontrole
elfkbramtn Muzikci hayırlısı olsun hakkın da insan çok yıpranıyor biliyorum insanların şimdiden gelmesi saçma destek olsunlar köstek değil ya ben inanıyorum normal Doğum yaparsın 🥰
elfkbramtn Esraesra06 benim normal ama allah Kerim 🤷🏻♀️ Ne derse o olur bekliyoruz 42 e kadar bekleyeceğiz ✋
Muzikci Gulayse0233 evett kndimi yatıştırmaya çalışıyorum salı günü suni sancı verecek dr. biraz geriliyorum ama artık gelsin bebişler sağlıkla diye de sesim çıkmıyo 🥰
Damla21koksal Muzikci canım şimdi h8c şancı yokken suni vericek dmi açılma olursa normal olmassa sezeryan mi?bukadar bekledik acaba biraz daha bekleşen mi?
Muzikci Damla21koksal evet canım suni sancı denicez sıkıcam dişimi valla çarşamba 40+0 oluyorum daha dayanacak gücüm ve sabrım kalmadı 😞
Damla21koksal Muzikci ama 40 +2de kendi saçınla gelebilir mesela ondan dedim cnm 9kadar emek yazık psikolojik olarak da sallanmaya çalış şimdiden nye gelmişlerse onlarda..
Muzikci Huzur20 hem de nasıl uzanamıyorum oturamıyorum onlar yokken topumda oturup zıplıyodum falan iyi geliyodu bi de dakika başı sancın var mı diyo kayınvalidem sinirlerim tavan yapıyo 😡