kr1907
@ aslında benimki cadillac air. İkisi arasında farklar ne tam olarak bilmiyorum ama yinede yorumlarıma ona göre yazayım😒 memenun kalan kişilerde var bende yorumlara göre vede ödüllü arabaymış diye aldım.
1.kumasını begenmedim içi polyester kumas yakıyor antalyada yasıyorum ve altında muslini katlayıp koyuyorum tamda koyamıyorum kemeri baglayamacagım için. İçine örtü alayım desem standartlarından büyük oldugunu için içine uygun örtü bulamadım özel olarakta ugrasmak istemedim.
2. Pusetinin o tente dedigimiz kısmı sadece kumaş oldugu için yırtıldı. Uçakta poşete koyup vermem ragmen o sekilde dondü cok cabuk yırtılıyor ince oldugu için. Acıp kapmada bile zorlanıyorum pusetinin üst kısmını. Gerş kaptmak istedigimde yanlardan üste dogru cekiyorum daha sonra tentesini elimle yukarı doğru cekiyorum. Sonra tekrardan yanlardan yukarı dogru kaldırıyorum ( bilmem ne kadar anlata bildim bu kısmı😬😣)
3.Pusetinin büyüklüğüne aldandım ama bebek doğduğunda yanlardan cok sıkıyordu içine gömülüyordu kötü yatıyordu. İlk iki ay puseti kullanamadım. Bebegimde yatmak dahi istemedi. Port bebeyi kullandık. Suan tam dört aylık ve pusetin tentesini az once diktim!
Şürüşü felan kolay ama ben puset konusunda cok pışman oldum ya. Belki siz seversiniz biliyorum cok heyecanlı şekilde aldınız heyecanını kırmak istemem ama benim gibi düşünmeyenlerde olabilir.
Birde ben arabayı alırken tekerleklerinde sorun oldu garantiye vermiştim daha kullanmadan😣
Aldıgım günden beri sorun yaşıyorum.
Haataneye kontrole gittigimde de aynı arabadan alan anneler aynı şıkayetlerden muzdarip😖😖
Ha bide şey aklıma geldi bek destegi vardiya ben onu pusetini o üstünü tamamiyle kaldırıp içinden koyup ek olarakta içine yine battaniye katlayıp koydum güzel yatsın diye o şeklide bebegim yatmay başladı yoksa aglayıp yatmak istemiyordu. Benim yorumlarım bu şekilde.
Osgem2019