Sevvalacr kac mm cikto peki rahim agzin.birde şunu da söyleyim benim doktorumda hep karından muayene etti.alttan muayene risk altına düşerse bakarım dedi ama çok şükür ki düşmedi.baska doktora daha gidiyorum rahim ağzını olcturmek icin.o ise vajinal olarak ölçüm yapıyor Doğru olan budur diyor ki zaten benim doktorum da aksini iddia etmiyor evet doğru olan alttan ama sanırım tetiklemek istemiyor doğumu ben öyle düşünüyorum.eger ki çalışmıyorsan tuvalet harici kalkma ilaçlarını düzenli kullan mutlaka.progestani gece yatarken at sabaha kadar kalsın canımm.birde yürümek iyi değil kesinlikle ve ayakta kalmak.ben çalışıyorum ama hic yürümüyorum sürekli oturuyorum.eve gelincede hicbir is yapmiyorum ve surekli yatiyorum yemegimi yemek icin bir tek oturuyorum yari oturur vaziyette oda.is harici bir yere gitmiyorum birtek hastane iste...hafife alinacak bir durum degil ama inan kafaya cokta takacagin bir durum olmasin elinden gelen şuan sürekli yatmak ve rahim agzi takibi yaptırmak ilaclarini kullanmak.benim önceden doktorum haftalık takip yapıyordu artık ayliga çıkardı sıkıntı gormeyince.ilk zamanlar haftalık rahim agzi takibi yaptirmanda fayda var yani canımm önlem acısından.