Cerenerb Zeynep7777777 20.haftadan beri her hafta 2,2 düşüyor 36 ydı 34 e düştü şimdi 32 Progestan ve magnezyum başlandı 1 cm açıklık var ve Bebek Doğum pozisyonda bir aydır değişmiyor alta doğru ilerliyor aksine 😞
Sewo esractn cok sinir bozucu konustular belli olmaz heran gelebilir dediler . Bende eve geldim yatıyorum bakalim nakadar duracak
esractn Sewo banada belli olmaz durabilirsinde sonuna kadar hemen dogum olcak diye bisey yok kisiye bagli dediler icimi rahatlattilar biraz sen boyle deyince tedirgin oldum bak 😬 ama senin haftan iyi canm korkulcak bisey yok bana 29gormen lazim 29.haftada yasarlar dediler😔
Strongwomen77 Haribo42 Sewo aradan kaç yıl geçmiş aynı şey şuan bende var ne yapacagımı bilmiyorum inan
Ikizleryolda Sewo rabbim size bize bebeklerimize dayanma gücü versin benim ilk hamileligim ikizdi 23 haftada acilmayla normal doğum yaptım şimdiki hamileligimde ikizdi ama 3.ayda birinin kalbi durdu tek bebekle devam ediyoruz benimde en son 20 cm di 1 hafta once simdi ne oluyor bitiyor bilmiyorum ilk hedefimiz 30 hafta ınsallah az daha dayanır bebisimiz masallah sen iyi gelmişin bu haftalara rabbim bizede nasip eder umarım..Evet çok zor yatarak gunleri sayiyoruz her gunumuz bugün ne olcakla geciyo ama inşaallah bu gunlerimizi bebeklerimizi kucagimiza alınca unutucaz
esractn Ikizleryolda kac cm acilmayla dogum yaptn cnm? Bide ciger gelistirici vurulmusmuydun dogum yapmadan ?
Ikizleryolda esractn ilk 4 santim 3 gün sonra 9 cm açılma oldu canim baya açıktı rahim ağzı ciğer geliştirici haftam küçük diye yapmadılar
Busebodurpamuk Sevvalacr aynı sıkıntıdan dolayı şimdi ben hastanede yatıyorum 29. Haftamdayım uzun süre yatacağımı söyledi doktor benimde gün geçtikçe kısalmaya devam ediyo rahim ağzım doğumu geciktirmeye çalışıyoruz Allah yardımcımız olsun inşallahh 🙏🏻
Sevvalacr Busebodurpamuk benm doktorum beni hiç aydınlatmadı rahim ağzı kısalığı var dedi ultrasondan bakıp erken doğumu önlesn diye progestan yazıyorm dedi dikkat et dedi gönderdi
Busebodurpamuk Sevvalacr 25. Haftamda ilk söylemişti bana kısalık var diye bana progestan ve magnezyum yazdı çarşamba günü de kontrolüm vardı o zamanda gittikçe kısalıyo sürekli yatacaksın dedi sonra dünde bel ağrısı kasık ağrsı ve bebek karnımda kasılmaya başlamıştı o şikayetlerle yatırdı hemen çıkartmayacağıne beni heran doğum olabileceğini söyledi şuanda yatıyorum bebekte de bende de bi sıkıntı yok gibi ama doktor gönderemem seni bu halde eve dedi bekliyoruz şuanda
Ikizleryolda Kasılmaları dikkate alın kizlar 19 haftamda sağa sola toplanan karnımla başladı herşey ben zannediyorum ki bebekler toplaniyo halbuki kasilmaymis 23 haftaya geldim o kasılmalar açılmaya sebep oldu ben doğum yaptim
Sevvalacr Ikizleryolda ciddimisin canım benm hep kasılıyor sertleşyor yani genelde tam kasıkta göbeğin alt kısmında oluyor
reyhan_55 Ikizleryolda benimde karnımın yan taraflarında sivri oluyor ve sertlik oluyor ama ağrı yapmıyor bebeklerim oraya gdiyor sanıyorum siz kasılma olduğunu soyluyorsunuz bnde hiç doktoruma sormadım bu durumu bnde de kasılma olabilir mi?Benimde rahim ağzı kısalığım vardı pazartesi günü 35mm çıkmıştı bi daha da baktırmadım
Ikizleryolda Sevvalacr benimde oluyo Canim ama gaz veya idrara sksnca oluyo diğer hamileligimdeki gibi sağ sol sismiyo bende günde 2 3 defa oluyo ama kasilmami diğer sebeplermi bilmiyorum beni o durumdayken geçen hafta nst bağladılar sanci çıkmadı
Sevvalacr Busebodurpamuk ben başka doktora gdcm canm çok korkuyorm nasıl olucak bu doktor içime kurt düşürüp yolladı eve beni hamileğimi yürüyüşlerle alışverişlerle hayal ediyordm kader buymş nasip😒
Busebodurpamuk Sevvalacr korkma canım 20 21. Haftada doğum yapıp yaşayan çok bebekler var ki kısalma var diye de illa hemen doğum da olmaz sen tedbirini al başka doktora görün geciktirmeden tedbirlerini aldığın zaman bişey olmaz Allah’ın izniyle içini ferah tut
Sevvalacr Ikizleryolda korkuyorm valla hep araştryorm rahim ağzı kısalığo hayatımda ilk defa duydum kendimde yaşadım onuda
Ikizleryolda Sevvalacr bende canim 40 yıl düşümsen aklıma gelmez ilk defa duydum yani bende korkuyorum günleri tek tek sayıyorum dua etmekten başka birşey gelmiyo elmimizden