hillkaya rahim ağzı uzayıp kısala bilen bişey. Benim tamamen açıktı tutanım yarım cm e kadar düştü sonra 1 cm e çıktı anladmki isdirahetle engellene bilcek bişey ve hiç kalkmadım hiçç sadece tuvalete kalkıyodum ayağa hep yattım saolsun annem 2 ay bende kaldı şimdide doğumum yaklaştı diye kalıyo 😅 bu süreçte anne eş kayınvalide desteği çok önemli çorabıma varana kadar ya annem gitdirdi ya eşim. Sadece yemek yerken oturdum çok kısa oda yarı yatar vaziyette. İlaçlarımı hiç aksatmadım çok su içtim. Yani doktor ne dediyse harfiyen yaptım. Çok dua ettim Allah yüzüme baktı. Benim doktorum bile beklemiyordu bukadar kala bilceğini halada diyor çok iyiniş başardın sen diyor🙏🏼 Allah yardım etti dualarıma cevap verdi böyle söyliye biliyorm sadece💗 inşallah sağlıkla kucağmada almayı nasip eder Allahım 🙏🏼 Sizlerde dikkat edin hep yatın gerçekten çok dua edin duanın gücüne inanın imkansız diye bişey yok🙏🏼 Şu bir kaç gündür okadar ağırlaştmki artk doğsun diyorm eşimde dalga geçiyo dursun diye çok dua ettin şimdide kızım gelmek istemiycek 40. Haftayı bekliycek diyor😅