Minnaksercecik serifebzk ayyyy çok geç oldu görmemiştim ben Leyla Çakır var çok memnunum ona gidiyorum
Busrakpucu Bende randevu almak istedim de o zman dediydiler canım . Bende başka doktara da randevu geç alınıyo onu sevmiyorum Yoksa fazla da memnun değilim
Minnaksercecik serifebzk yok çok sakin herşeyini dinler yardımcı olur ama cinsiyet bilmiyorum benim daha küçük bu arada cinsiyet için ablam gitti bilgi tıp merkezi var tepebaşında o söylüyor kesin bilgi veriyor
Minnaksercecik serifebzk en son 20₺ ama şuan bilgim Yok cnm Tepebaşı bilgi tıp merkezi diye giren telefon numarasından sorun öyle git cnm fazla birşey olacağını zannetmem genelde duyuyorum oraya giden oluyor
serifebzk Minnaksercecik haftaya etlik leyla hocadan aldım randevu ordan sonrada bilgi ye gideyim o zaman ne dicekler bakalım 😂😂
Minnaksercecik serifebzk hadi hayırlı olsun inş Leyla hoca söyler de bilgiye gitmezsin cnm bende 10 gün sonraya alacağım bakalım pıhtılaşma var mı lekem geliyor Progestan verdi kullanıyorum 7+6 bugün hayırlısı herşeyin