Aysemlg Zuzu97 yanlız değilmişim 😞 Sanada geçmiş olsun canm. Çekilecek bişey olsa çekicemde . Ben çok zorlanıyorum ya Allah yardımcımız olsun
Zuzu97 Aysemlg gerçekten çekilecek gibi değil inşAllah çabucak toparlarsın canım Allah yardımcın olsun🙏
Anm Aysemlg evet öyle yap, benim ilk atdgm ilaç uyku getiriyor ama faydası var birde oglum oldugu için uyumak istemiyorum doktorum bana başka ilaç yazdı ama işe yaramadı o, eskiden aldgmı şimdi alıyorum yine uyku yapmasa
Erham Aysemlg zofran ı yazdirmadan alabiliyorsun eczaneden. Biraz pahalı ama nerdeyse kesin çözüm gibi çok rahatlatıyor
Elifoz Aysemlg ilk 4 ay surekli hastaneye yatirdilar serumlar filan damar yolundan vitamin verdiler su an gunde 1 kez de olsa zorla yiyebiliyorum hafif seyler 1 saat icimde tutup sonra kusuyorum o yuzden bebek vitaminini aliyo cok sukur simdilik kilosu iyi bebisin merak etme ilk 3 4 ay senin vucudundan besleniyo
bebekteyaparimkariyerde Aysemlg valla canım ben midem bulamadıkça birkaç yudum soğuk su içiyordum.soğuk su beni rahatlatıyordu.dene istersen
Emineakdg Aysemlg ah kuzum ya keşke elimden birşey gelse yardım etmek için elimden geleni yapardım Rabbim yardımcın olsun bol dua etcem Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş inşallah duam kabul olur şifanı bulursun
Turkan38 Aysemlg benim kadin dogum doktorumda ikizlere hamileydi bulantiyi onla cözmüs kanamasida vardi onun ayni senin gibi her hastasina tavsiye eder ve memnun kalirlar
Erham Aysemlg inşallah kısa zamanda atlatırsın tuvalette yatıyordum adeta bende malesef birazcık oluyor böyle. Zahmet olmadan rahmet olmuyor
Yunusilan Aysemlg valla ben o haftalarda sanki mezardan çıkmış gibiydim canım çok perişan oldum kusmaktan 9 kilo verdim bi kaç haftada ama ne yaptıysam ne içtiysem ne serum vurduysam hiç bir etkisi olmadı üstelik benim ikiz değildi düşük tehlikemde yoktu ama çok kötü günler geçirdim taki kendiliğinden geçmiyene ladar geçmedi benimki 😞 hatırlayınca bile kötümoldum 7 haftada başladı 13 te bitti ama bitti dediğim şimdi 28 haftalığım hala sabahları kusuyprum ama onun dışında kusmuyorum çok şükür. Rabbim yardımcın olsun çok zor çünkü
Yunusilan Aysemlg canım yatırsalarda sana serum takıcaklar bi kaç gün iyi olucaksın sonra tekrar başlicak yatışta çözüm değil çünkü benimde yatış istedi ama dedi sana verdiğim serumları burda vurucaz başka bişi yok yani bende o serumları alıp eve gittim
Selinnnce Aysemlg yogurt yiyodum salatalik bide bunlarla yasiyodum ben. Kendini illa yicem die zorlama mideni bastir yeterli. 12. Haftadan sonra hormonlar artmiyor duzene girior ve mide bulantisi azaliyor sabret cnm Allah yardimcin olsun