Meryemtoptas Filizismail yaa evet bende hiç bilmiyordum alttan muayene edince mantarın var dedi bana ama herhangi bir şikayet belirtisi olmadı nasıl geçecek acaba
Meryemtoptas Melisecmel cinayeti erkek ❤️😍 Rabbim cümlemizin evlatlarını sağlıkla kavuştursun hepimize ya 😀
Meryemtoptas Filizismail banada öyle dedi az önce nasıl geçecek peki bebeğe Bi etkisi var mı bu doktor birşey demedi
Filizismail Meryemtoptas canım bebeğe bi zararı yokmuş buradakiler şey yazmış elma sirkesini suyla karıştırıp o şekilde silmemiz gerekiyormuş
Mimozammm Meryemtoptas acaba gelen ney çünkü bende de oluyor o arada sebebi ne ki mantar falan bende de yoktu test vermiştim
Meryemtoptas Mimozammm kültür verdiyseniz onda da çıkmıyor ben geçen hafta kültür verdim temiz idrar da temiz ama alttan muayene de söylüyor ne olduğunu söylemedi olabilir dedi
R_Arslan Bende de mantar var 2 gundur akintim su gibi geliyodu demekki mantardanmiş bende evham yapmistim post iyi oldu
Meryemtoptas R_Arslan çok geçmiş olsun İnşaEllah geçer bana fitil verdi ama ben pazartesi kendi doktoruma gösterip kullanmayı düşünüyorum sizde dikkat edin İnşaEllah 🌹
Semra1806 Hamileligimde hep camasirim islak olurdu pet kullanmiyordum sagliksiz bukuyordum.erken dogum yaptim suyumun azligindan dolayi belki sormanda fayda var doktoruna suyunu hep kontrol ettir
Meryemtoptas Semra1806 her kontrolde doktor suyun çok iyi diyor bugünde acilde baktı suyunda sıkıntı yok gayet iyi dedi benim genelde ayakta çok kalınca oluyor doktor mantardan sebep akıntı o dedi su değil dedi test yaptılar su mu diye değilmiş çok şükür 😊
R_Arslan Meryemtoptas banada fitil vermisti ama ise yaramadi tekrar sikayetimi dile getirecegim Rabbim hepimize sifa versin kardesim💞🌸