Maye İl dışından saat 6 da yola çıktık ve saat 8 de hastaneye vardık. İşten izin de aldık tabii. Telefonda bize persembe dışında her gün burada denmişti. Gittik kadın doğum sekreterliğine, Seda Hanım bugün gelmeyecek dediler. Tabii tüm planlarımız altüst oldu. Diğer doktorlardan almaya çalıştık randevu rica minnet, derken bir 2 3 saat hastanedeyik. Bir baktık Seda Hanımın ekranı aktif. Sorduk, geldi dediler bu kez de. Seda Hanıma gayet nazik bir şekilde detaylı ultrason için geldiğimizi ve çektirmek istediğimizi belirttim. "Ben detaylı ultrason çekmiyorum." Dedi ve odadan çıktım. Çok şaşırdım ve bir şey de diyemedim. Hem üzüldüm hem sinirlendim ama çekmek istemiyorsa zorla bir şey de yaptırazmadık. Eşim de ben de kalakaldık. Benim kalbimde doğuştan bir rahatsızlık olduğu için özellikle Seda hanımı istemiştim. Herhangi bir doktor olsun istemedik. Neyse sağı solu aradık randevu almak için. Her yer doluydu. En son Alimdar Şimşek doktorun yerini aradık ve çok şükür saat 4'e randevu aldık. Gittik. Çok güzel karşılandık. Tam bir saat 15 dakika inceledi. Kalbe özellikle baktı ve tek tek anlattı. Bu kadar güzel olabilirdi bir süreç. Gönül rahatlığıyla ve huzurla bitirdik günü sayesinde. Ve KTÜ de olanlardan dolayı da gerçekten çok üzüldüm. Haftalar öncesinden aradim. 3 4 kere teyid ettirdim. Ve yok bugün deyip başlarından savdılar. Gelmeyecek dedikleri doktor birkaç saat sonra geldi. İnternette çok iyi yorumlar duyduğum Seda hanım, iki kelimeyle bizi reddetti. Çok şükür Allah'a ki Alimdar beyden randevu bulduk ve çok güzel bir detaylı ultrason geçirdim. Durum böyle.