Gulsum50 Bahcedomatesi koymadi o kisiden kisiye acilmadna acilmaya dehisir dedi. Bide alttan muayene yapmadilar cati muayenesi. 41 dolunca yapariz ona göre karat veririz dedi. Devlet hastanesine gidiyorum. Orda 41den önce ne suni sanci nede sezeryan yapmiyorlar. Bende bekliyorum isde kendi gelmesini. Gelmezse doktorun ön görülerini bekliyorum koyun gibi 😂😂😂😂 allah iyi kisilerle karşılaştırsın. Doktorun ebelerin cok önemli.
Deletedmom2110 Sh123 en son 22 de gittik 545 gramdı iki hafta sonra kontrolüm var 6 bcuk aylık olcak bakalım o zaman kaç olck
Cansu34 mozart Merhaba Beta 20.9 çıktı Eşime de söylemedim Hamilelik diyemediler Haftaya olmazsan gel dediler Sizce sevinmeliyim Umudumu yitirmek de istemiyorum Bu Sevinç’i rahatça yaşamak istiyorum ama kimyasal olur die korkuyorum :(
Muhammedamine Cansu34 benim adetten 3-4 gün önce 22 çıkmıştı şimdi oğlum 3 aylık olucak ☺️ Banada gebelik yok demişti sağlık ocağındaki doktor kimyasal olabilir dedi ben de inandım 5 gün geciktim kendi doktoruma gittim keseyi gördük 5 haftalıktı . Şu anda siz gebesiniz ama umarım sağlıklı bir gebeliktir doktorunuz olmalı takip edecektir
Esracgr Deletedmom2110 Bravo valla 4 litre suyu nasil iciyosun ben 2 litre icersem su ictim diye seviniyorum,alisamadim bi yaa😕
Deletedmom2110 Esracgr ben kendimi bildim bileli böyleyim kış yaz hiç farketmez mutlaka 4 litreyi buluyor gün içinde 3 bardak süt hergün bi şişe soda da yanında😂😂
Esracgr Deletedmom2110 Helal olsun kiz ondan sonra tabi 6 ayda 3 kilo alirsin.Ben 7.aya girdim 9 kilo aldim cok yemek yemememe ragmen,tartilara cikmaya korkuyorum simdi 😁
Oglanannesi11 Sh123 her sabah kahvaltı da 1 muz 2 adet haşlanmış yumurta ve süt içiyorum ara öğün yoğurt yiyorum kemik ve etli çorbalar içiyorum mercimek yemeği de güzel kilo yapıyor , et artık hafta da 500 gr alıyor benim ki 37+1 im 3500 kg kilosuydu en son 😁😁 doğana kadar 4-4,500 arası olur sanırım
Cnkglsn Sh123 ben hergün muz kaşar peyniri süt pekmez bol yeşillik ve haftada 2 kez balık tükettim 29+5 de kontrole gittim bebeğim 2100 grdı 15 gün önden gidiyo bence bunlsr kesin kilo aldırıyor
Busraburakkk Sh123 herseyi yiym valla hiç bebiş kilo alsın diye araştırıp yemedim normal doğum istym doğduktan sonra da kilo alır sağlıklı olsun yeterki 😇🤗🤲🏻
Duygu85 Sh123 ben ilk hamileliğimde kanım düşük diye dut pekmezini severek tüketmiştim maaşallah benim tosuncum 4 kilo doğmuştu dut pekmezi tavsiye ederim ✋🏻☺️
snms Sh123 süt yoğurt yumurta tahin pekmez kilo yapıyor bide portakal dondurma falan ben arada tükettiğim halde oğlum 37 haftada 3600 cıkmıştı 38 im şuan bir haftadr yemiyorum pek bişey dört kilo olmasın normal doğsun diye çok kilo doğumu engelliyor bebege de pek faydası yok isin açığı 😊
Bebekveben Ceviz, muz, kaşar, yumurta🤗 haftamıza göre kilomuz öndeydi haftaya ne kadar artmış göreceğiz bakalım.
Gebeyimm Sh123 bu kilo takıntısı nedir arkadaş sağlıklı olsun yeter sen sağlıklı beslen bebeğin kilo alır ben şeker diyetinyapıyorum 37. Haftadayız ve 3100 gr .sağlıklı şeyler bebeğe kilo aldırır peynir süt yumurta meyve sebze kuruyemiş ama bunlarıda yeterli dengeli şekilde yemek lzım herkes muz demiş muz çok şekerli bir kere oturup 2-3 muz yersen şekerin yükselir. Önemli olan denge