Sh123 Aniden 2-3 kilo aldıramam tabi ama bebeğim kilo alsın istiyorum. Hele doğunca tombiş bir oğlum olsun istiyorum 😍😂 ne yiyorsunuz ne içiyorsunuz bakalım
Gulsum50 Sh123 muz kasar peynir tahinli pekmez cok aldiriyor diye duymusdum. Ben bunlari arada yedim ama extra kilo alsin diye degil. Simdide yememeye calisiyorum 4ü gecmesin diye 😂😂
Deletedmom2110 Sh123 valla ben sulu yemek çorba pilav falan dışında herşeyi yiyorum öyle özel yediğim bişey yok tombiş ama 😊
Gulsum50 Sh123 ben 40 haftami doldurdum en son 39 haftalikken 3800 dü. Normal olmasini istiyorum nasip olursa aam ben meyve çok tüketiyorum her mevsim meyvesini yedim. Hamilelik disindada cok severim
Deletedmom2110 Sh123 sağlıklı beslenirsen zaten alır bence ben süt meyve peynir yumurta günde 4 litre su🙈 tahin pekmez kaşar ceviz yeşillik falan bunları mutlaka yiyorum 6 ay bitti üç kilo aldım bebek aldı yani kiloyu bana yaramadı😍
Esracgr Deletedmom2110 Bravo valla 4 litre suyu nasil iciyosun ben 2 litre icersem su ictim diye seviniyorum,alisamadim bi yaa😕
Serenayss Deletedmom2110 aynen bende sizin gibi 24. Haftadayiz . Hic kg almadim daha 1 kg bebegimde cok yuruyus bol su ve saglikla besleniyorum. Ekmek hic yemiyorum.fayfasi oliyor
Cansu34 mozart Merhaba Beta 20.9 çıktı Eşime de söylemedim Hamilelik diyemediler Haftaya olmazsan gel dediler Sizce sevinmeliyim Umudumu yitirmek de istemiyorum Bu Sevinç’i rahatça yaşamak istiyorum ama kimyasal olur die korkuyorum :(
Efo Gulsum50 hey masallah bend3 dun doktora gittim 34+4 oldum bebegim 2585 normalmi sence senin bu haftalarda kac kiloydu
Gulsum50 Sh123 3 üzeri olsunda dogumcada alir. Kendinizi sartlamayin yeterki saglikli olsun. Bide bu durumlar irsiy bence annemin en zayif cocugu 3800 müs oda annem hamilelikde hastalanmis kilo alcahi yerde vermis. Misal ben 5 kilo dogmusum 😂😂😂😂
Deletedmom2110 Sh123 en son 22 de gittik 545 gramdı iki hafta sonra kontrolüm var 6 bcuk aylık olcak bakalım o zaman kaç olck
Gulsum50 Sh123 ben toplam 9 kilo aldim bekliyorum ne zaman gelcek diye. Kilo aliminlada alakasi olmuyor isde kimi kendine kimi cocuguna alıyor
Sh123 Gulsum50 Gine’de herşey mükemmel görünüyor. Sevindim senin adına😂 umarım kolay bir doğum gerçekleştirirsin ☺️
Gulsum50 Sh123 iste büyük oluncada o sikinti 😂😂 oyuzden Allahdan en hayirlisini isticen kilo önemli degil önemli olan saglikli olmasi canim