Haticecinar Zuzu97 ay evet benim bebis 15 gub onden gidiyormus nisan son gunleri mayis ilk gunleri alabiliriz dedi nisan 15 son kontrol ogun belli olacak insallah catim olmadigi icin mecbur sezeryan olucam 2.gebeligim 6 yil once ilkini olmustum
Zuzu97 Haticecinar benimde 2.gebeliğim sezeryan doğum..ilkini 1 sene önce olmuştum şu an oğlum 11 aylık🙏bendede nisan sonu olacak 24 nisan inşAllah sezeryan dikişlerim daha iyileşmediği için 37.haftada alıcaz kızımızı kucağımıza🤗
Haticecinar Zuzu97 seninde ben gibi ilk oglan simdiki kiz sukur ikisinide tattirdi rabbim, kucaklarimiza aldikmi tadindan yenmezler🙈 banada nisan sonu mayis ilk gunleri dedi oglum 37+2 de gelmisti buda durucak gibi gelmiyor bana ama bakalim beklemedeyiz😍
Zuzu97 Haticecinar evet ya çok şükür 1 kız 1 erken bana yeter 3.düşünmüyorum🤗inşAllah 37.hafta iyi bence küveze girmez dimi?benim oğlum 38+0da gelmişti
Haticecinar Zuzu97 yok yok en guzeli 2 tane bencede 3.dusunmuyorum Rabbim olmayanlara nasip etsin insallah🙏 yok yok cnm girmez bisi olmaz icini ferah tut.Kac kg bebek ? Hangi sehirdesin ?
Zuzu97 Haticecinar 31.haftada gittiğimde 1.450gramdı doktor kilosu az dedi günde 2 tane muz yiyorum fındık ceviz falan tüketiyorum kilosu normal olsun diye..ben Azerbaycanlıyım Baküde yaşıyorum🤗