Haticecinar doganursezmag Mimozammm ya kizlar saolun bi deniyim ilk defa bu derece kotu yaniyor ya kusucam nerdeyse 😪😪
Haticecinar Mimozammm sanirim oyle oldu🙈 6 ay istifra cektim tam iyi olcak derken simdide mide yanmalari basladi cok zor hamilelik gecirdim gercekten bunada sukur 🙏 saglicakla gelsin minislerimiz hersey onlar icin deger🤰😍
Mimozammm Haticecinar amin canım İnşAllah tek nefeste😍 genelde mide yanması hep saç çıkarken ya da çıktıktan sonra derler ama doğruluğunu pek bilmem🙈 geçmiş olsun canım inşallah geçer hemen iyi geceler hayırlı sabahlar😍
Haticecinar Mimozammm aynen bende ole biliyorum canim esimi bu saatte sut almaya gonderdim desem🙈 yedim ama daha artti oncekinse sut kesmisti insallah gene keser saolasin canim iyi geceler 🤗
Haticecinar Zuzu97 soda bana etki etmedi cnm ya illa sut olacak sukur biraz hafifledi simdi ictim hic sorma uyku artik haram bize alistim sayilir basim cok agriyor 😩
Zuzu97 Haticecinar banada süt etki etmiyo nedense🤔evet ya zaten 2 saat önce zar zor uykuya dalmıştım hadi bakalım şimdi uyu uyuyabilirsen😣
Haticecinar Zuzu97 bunye meselesi demekki cnm kimisine ikiside etki etmiyormus elma,muz,salatalik cok duydum ama bana banamisin demiyor malesef..
Haticecinar Zuzu97 ayy hic sorma uyku meselesini nevrim dondu resmen duzensiz uyku bas agrisi v.s simdiden alisiyoruz😬😃