Gulayse0233 İyi geceler hamişler. 😎Beklemenin zorlastigi günlere girmiş bulunmaktayiz biz oglusumla. 💙💙💙 Karnım aşağı inmedi resmen ağzıma gircek.🤔😂 Çatı muayenesinden hâlâ kaçıyorum🙈 perine masajına başladım bence açıklık sıfır . Benim oğlan yerinden memnun gibi. Güya doktorumuz 25 marttan sonra bekleriz diyodu🙈 siz de durumlar nasıl nisan anneleri 🤗😇
Nazligul Gulayse0233 bende gelmeye niyeti yok 39.6 olduk sancilarim oluyor geceleri ama cati muayenesi. Olmadim daha sali gunu. Gittim ntsde sanci. Cikmadi bende pazar gunu 40 haftami dolduracam bakalim ne 'olacak
Hafizzeynep Gulayse0233 bende 37+1 oldum. Kontrolde senin çatına bakmamıştık diiimiii dedi bende evet bakmadınız ben kaçıcaktım dedim 😂😂 kaçamazsın ben hatırlıyorum dedi ve muayne etti. Sonra bumuydu yaa diye kalktım. Hakkatten çok korkuyodum ama 10 sn. Bile sürmemiştir kesinlikle doktorla alakalı diye düşünüyorum. Kimisi çatala yatırıyor o oturuş bile insanı kasıyo. Ama hemen sedyede baktı ve kalktım.
Ummuskaan Gulayse0233 37+0 dan merhaba bizde de henüz tık yok heycanla bekliyorum squat yapıyorum sadece
Gulayse0233 Cigdem4141 bebek 27. Haftadan beri baş aşağı pozisyonda . Doğum şekli normal gibi ama henüz Çatı muayenesi olmadım. Kiminin çatısı dar olabiliyormuş🤔
Gulayse0233 Nazligul sizin gün de dolmuş maşallah. Sağlıkla kucaginiza alirsiniz inşallah. Dr çatı muayenesi ile ilgili bişey demedi mi ? 🤔
Gulayse0233 Hafizzeynep yaaa işte bende de o fobi var şu An. Aciyacak diye değil nasıl yapcam diye tedirginim . 🙈 36 da çatı dedi yok dedim. 37 de kontrole gitmedim korkudan. 38 de bakalım napcam bilmiyorum bu hafta. Pskolojik olarak kötü hissediyorum. Nasıl dogurcaksam
Gulayse0233 Ummuskaan önerilen bicok şeyi deniyorum ben de bakalım. 🙈 Yürüyüş,pilates topu, hurma,perine masajı ... kolay doğum olsun diye çok heyecanliyim ya🙈🙈🙈. Hazırlıklar tamam mı ? Bebiş hareketleri nasıl siz de ?
Ummuskaan Gulayse0233 çok şükür hazırlıklar tamam perine masajı hariç gerisini yapıyorum bi onu yapamıyorum 🤦🏼♀️😂 bebişim baya hareketli hiç olmadığı kadar hatta elini ayağını ayırt edebiliyorum o derece artık 😂 sizde durumlar nasıl nst de sancı çıktı mı
Gulayse0233 Ummuskaan perineyi ben de kendi çapımda ufak ufak yapmaya çalışıyorum. 🙄 İnstagramdan kaydettigim kadın dogumcularin önerileri doğrultusunda 🙈 benim de bebisin ayaklarını dışardan hissediyoruz tutabiliyorum resmen çok tuhaf. Bu hafta iyice belirgin oldu dışardan çok güzel bir duygu ve gerçekten Rabbimin mucizesi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. 🙏 37 de kontrole gitmedim . 38.hafta da nolcak bilmiyorum. Ama sancı yok ben ce 😆
Yasemin9420 Gulayse0233 korkmayın! Zaten hep sürüyorlar ve gerçekten anlamıyorsunuz. Kendinizi psikolojik olarak zorlamanıza gerek yok
sulfat Gulayse0233 bende saat itibarıyla 37+5 oldum. Yarın kontrol ve çatı muaynesi olucam. Perine masajına 36da başladım. İnşallah hepimizin doğumu kolaylıkla olur. Buarada karnımda hareketlerinden ayağı bacağı neresi hiç anlamıyorum bendemi bi tuhaflık var😊
Zhrcls sulfat benimde 37+2 oldu cati felan hiç bisey demediler bana gittigim hastanede yapilmiyomus galiba biri oyle demisti bana pazartesi tekrar gitcem.bu sefer doktor degisik öbüründen pek memnun degilim dogru düzgün ilgilenmiyo ve bilgilendirmiyor da ayrica tek degilsin canim bende elini ayagini ayirt edemiyorum okurken niye boyle acaba diyodum senin yorumunu görünce rahatladim 😅😅
Gulayse0233 sulfat karın yapısıyla alakalı sanırım canım. Benim iç karnım geniş öne doğru çok çıkmadı yanlara doğru yayıldı. Ablam hamileyken de bebeğin elleri ayakları belli oluyodu dışardan genetik de olabilir. Bir de bu hafta daha belirgin oldu sonlara doğru büyüyorlar iyice 😇
sulfat Genetiktir belkide bbu ayağı eli hissetme muhabbeti dediğiniz gibi yada haftalar ilerledikçe anlıcam belkide😊 Buarada herkesin doktoru nstye bağlamış benimki hiç bahsetmedi bile bende sormayı unuttum. Yarın doktora ilk bunu sorucam beni nie nstye bağlamıyosunuz diye😊
Gulayse0233 sulfat Aa çok şaşırdım. 🤔 bizim burda devlette 30. Haftadan itibaren nst ye bagliyorlar. Özelde de 33-34. Haftalarda . Bence de sor ben de merak ettim 😅😅😅
Hayta 37+6 oldum bende karnım indi ağrısız kasılmalar var karnım taş gibi oluyor ama beklenen yakışıklı gelmiyor henüz nasıl olacak bilmiyorum
Gulayse0233 Hayta karnınız tam olarak ne zmn ve nasıl indi acaba ? İndiği çok mu belirgin ? Sağlıkla gelsin meleginiz🤗😇