OktayEsenglBa Bana da verdi hapı ama kullanmadım alacak nefesi varsa zaten bisey olmaz dedim 4 aylık olduk şükür çünkü ağır geliyordu bana hap
Annesiningunesi Benimde 6 haftalık 2 kere kanamam oldu. Protestan iğne 5 tane verdi hergün yaptırdım bugün sonuncu iğnem protestan fitil verdi sabah akşam birer tane vajinal olarak kullanıyorum. Ama hala kahverengi lekeler geliyo olumlu etkilerini gören var mı. Birde belim ve kasıklarım ağrıyor. (Ilk hamileliğim. Tüp bebek değil normal. Bugün ilaçlarımın 5. Günündeyim)
Bsrkoc Annesininminigi benim erken doğum riskim olduğu için progestan hap olarak günde iki kez kullanıyorum haftada bir kez de proluton iğne kullanıyorum progestan iğneyi duymadım canım
Annesiningunesi Iğne de progestan ağrı yapiyo sağıma soluma dönemiyorum tek bebeğim iyi olsun hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım ağrı önemli değil. Ama hala kahverengi lekeler geliyo
Ozden_ozkan Bende kanamam olduğunda progestan ıgne vermıstı 3 gunde bır vuruldum sonra ıgneler bıtınce progrstan hapını verdı gunde ıkı kere fıtıl olarak kullanıyorum
Annesiningunesi Ozden_ozkan düşük tehlikesi için mi vermişti ben her gün vuruluyorum bugün son gün olumlu etkilerini gördün mü faydası oldu mu düşüğü engelledi mi
Ozden_ozkan Annesiningunesi evet canım düşük için verdı ıyı geldı ama çok baş agrısı yaptı bana ıgneyı kesıp hapını verdı fıtıl olarak onu kullanıyorum şimdi
Meleyke97 Annesininminigi benimde oyle sorunum oldu hem dusuk riski hem hematom cikti bende.iyneler serumlar ilaclar falan. Yerinden kalkma dedi doktorum .hepsini yaptim yapiyorumda.bidahaki ultrasyonu bekliyorum acaba sorun aradan kalktimi diye.
Annesiningunesi Bugün son iğnemi yaptırmaya gitmeden önce kanamam oldu yine iğneyi yaptırdım başka doktorun aciline gittim durumu anlattım detaylıca ultrasondan baktı kese de bebekte yok görünmüyor dedi şok oldum. Alttan bakmak istedi yok dedim çünkü kendi doktorum düşük tehlikesi var diye bakmamıştı bende musade etmedim eve geldim ayaklarım havada yatıyorum yarın 9 da kendi doktoruma gidicem inşAllah. Bu konu ile ilgili görüşlerinizi paylaşırmısınız rica etsem 😥
Meleyke97 Annesiningunesi bende kanamam oldugunda ayaklarimi yukari kaldirmistim evet. Nasil yok yani kac gun gecti ki regl nizden.? Kendi doktorun hamilesin demismiydi?,🥺🥺🥺
Meleyke97 Annesiningunesi sonda azon yaptirdim 3defa ondan sonra lekeler kanama falan durdu cok Şükür.bi 2haftaya ultrasyona dusucem bakalim gecmismi sorun Inşallah gecerya. Hala uzaniyorum bi sey yapmiyorum birdaha olur diye
Annesiningunesi Meleyke97 inşAllah her hangi bir sıkıntı olmaz şuan midem de bulanıyor ve hafif lekelenmeler var
Yelz_91 Annesininminigi bende 7.haftama kadr her gün kullandım sonra 2 günde 1 yaptık .. şimdi 3 günde 1 e düştü ... çok gena bişey popom mosmor bezeler şeklinde olmuştu 😞 her akşam kolonyayla ovaladık ... inşallah sende rahata erersin en kısa zamnda canım sağlıkla kavuşalım bebeklerimize🙏🏻
Annesiningunesi Yelz_91 inşAllah tatlım medem bulanıyor lekelenmeler zehirlenme falan olmaz değil mi yarın sabah randevum