Dilanserdar Dilanserdar allah sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsinn çook güzelll bir duygu 🙏
Mrvyksl Dilanserdar hayırlısı allah kalbinizdekini nasip etsin benim eşimde oğlum dedi hep 😆 beni bile erkeğe alıştırdı ama kız olduğunu öğrendik hem şaşırdım hem daha bi mutlu oldum sanki 😊her annenin bir kızı olmalı die düşünüyorum sağlıkla inş 🙏🧿
melikecprli İlk gebelikte geç hissedilir derler birde bende kendimi tek sanıyordum bende 16.haftada hissettim çünkü vücudumda hiç olmayan hareketler belirdi herhalde anlayacağım ne olduğunu kimse söyledem gazdır o bilmem nedir o diyip durdu bir türlü inandıramadım olsun ben bebeğimi hissediyordum mutluydum🤷🏼♀️Babasıda dışardan 22.haftada falan hissetti ne zaman elini koysa kıpırdamıyodu bile ama sonra bi gün bi tekme attı kahkaha attık😂😂şimdi 27 haftalık karşıdan görünüyor kıpır kıpır içimde döndüğünde😂 birde erkek🙈 çok güzel duygular ya
Dilanserdar melikecprli yaaa zaman çabuk geçsin sert tekmeler yiyeceğimm günleri hemen hissetmek istiyorum 🙏
Bebegiiim Kızlar bende 17+6 haftaligim icimde cok degisik seyler oluyor ilk gebeligim bebegimin hareketimi baska biseymi anlamiyorm nasil anlatayim cok degisik nasil bu bebek hareketleri yaa 😄😄😄
zehradem Dilanserdar Bulantılarım başta yok denecek kadar azdı ama şu sıralar bulantidan çok cekiyorum 😥
Dilanserdar zehradem ben kabus dolu günler geçirdim 1hafta boyunca yemek su yiyemedim hep kustum. Ağzım boş durunca hemen bulantı oluyo ağzın boş durmasın canım sürekli elmakuruyemiş ye