Seherr Dilanserdar canım bende 16. Haftadayım böyle karıncalanma gibi birşey hissediyorum seninde öyle mi ben bebek hareketi mi değil mi anlıyamadım 🙈
AYsegulusal Dilanserdar nasıl hissettin cnm seyirme mi vurma gibi mi bende 17 haftalık ım sürekli hissetmeye çalışıyorum değişik şeyler oluyor ama ne olduğunu anlamıyotum
Minik_Hanim Dilanserdar bende ilk 16da hissetmiştim bayagi içerden itmişti karnımi sonra ara ara kanat cirpmasi gibi hissetmiştim.. Şimdi 20. Haftam bazı geceler durtuklemesine uyanıyorum 😍
Dilanserdar Seherr ben yapı olarak zayıfım bazen uzandığımda ayakta olduğumda aynen belirtiğin gibi karıncalanma oluyor karınca geziyo gibi bazen de yumuşk balon olurya onu çokk yavaş şekilde patlatırsın o şekşlde bi patlama oluyo baloncuncuk gibide denilebilir çokk odaklanman lazım hemen hareketibyakalayıp takip et aynı harektleri hafta içinde hissediyorsan bebeğin dokunuşlarıdır🌺🤰
Dilanserdar AYsegulusal vurma değil canm böyle hafif sürtünme göbeğinde karınca yürüyor gibi 1 2 gün takip et aynı harektleri yakaladınmı bebğindir
zehradem Dilanserdar Bulantılarım başta yok denecek kadar azdı ama şu sıralar bulantidan çok cekiyorum 😥
Dilanserdar Semuss çok güzel bir duygu ben 10haftaya kadar hastanelerdeydim bulantı yüzünden bulantım geçti enerjim iştahım yerine gelmşti bazen hamile olduğumu unutuyordum şimdi göbeğim çıkınca daha çok hamil3 hissediyorum 🙏😄
Mrvyksl 15 haftadayız bir kaç gün önce çok derin olarak sol kasığım pıt pıt attı kız bebek atarmış erkek bebek kayarmış karında
Dilanserdar Mrvyksl ben 3gün sonra cinsiyetini öğrencem eşim baştan beridir kızım diyor bende kız hissetmeye başladım o kızım dedikçe öyle hissetirdi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Mrvyksl Dilanserdar hayırlısı allah kalbinizdekini nasip etsin benim eşimde oğlum dedi hep 😆 beni bile erkeğe alıştırdı ama kız olduğunu öğrendik hem şaşırdım hem daha bi mutlu oldum sanki 😊her annenin bir kızı olmalı die düşünüyorum sağlıkla inş 🙏🧿
Ayselhmrc Dilanserdar ben 17. Haftamdayım henüz hissedemedim ama heycanla bekliyorum. İlk gebeliğim heralde ondan diyorum 😊 sen ne güzel hissetmişsn ilk gebelik mi
AlininAysesii 16+3’te hissetmiştim ben de ilk kez, 20. haftamda dışardan belli oluyordu hareketleri miniğimin 💕💜🤰🏼
Dilanserdar Dilanserdar allah sağlıklı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almayı nasıp etsinn çook güzelll bir duygu 🙏
butterfly4 @Dilanserdar ben de 17 den beri hissediyorum, aslında biraz gaz hareketi gibi, hatta ben ilk dedim gaz bu, ama değil tam rahimde ve içerden bi dokunuş gibi yani hafif bişey zaten, özellikle uzandığımda hissediyorum ben 😊