ikinciprensimgeliyor Benim bir oglum var ikinciye hamileyim15.haftada kesin erkek dedi.ayrintilida da kesin erkek dendi.cok mutlu oldum.kiz olsaydi da mutlu olurdum.cunku doktorumdan saglikli cok sukur cumlesini duydum ya gerisi hiiiic mühim değil.saglikla gelsinler😄 ha kizim olsa bakabilir miyim acaba diye düşünmedim degil ilk hamile oldgumu ogrenince.cunku ben kendim süs püs sevmem erkek gibiyim🤣🤣🤣erkek cocuklarini iyi giydiriyorum hahah
peperutka Aysedgrlikrkmz Bana da %90 erkek demislerdi 14. haftada 18.haftada kiz oldugunu öğrendik 😄 %100 demeden kimseye soylemeyin bence.Ondan sonra cevreden aman o nasil bi doktor yorumlari cok dinlersiniz.
Aysedgrlikrkmz peperutka valla ben aileme söyledim sadece ona da dedim daha ilerde değişebilirmiş detaylıda neyleşecek inşaallah diye 🥰🥰😅
Mlkesmeda Aysedgrlikrkmz aynen canim buda cok dogal kizi olan erkek oglu olan kiz isteye biliyor bunuda cok yadirgayacak bisey yok yoksa ikiside evlat canin yani😊
zehradem Ay kızlar ben de merak ediyorum daha benimkine var ama ogrenipte değişmesinden korkuyorum sonuçta başta birine heves ediyorsun sonra da değişiyor ona heves ediyorsun önce sağlıklı hayırlı bir evlat olsun huzur getirsin bereket getirsin hoş gelsinde yeter 😙😍
ChubbyOrange babymomm kordon o kadar kısa oluyor mu ya 😀 bende bi foto var hiç kordon gibi değil :):) ama olabilir tabi 😀
Mlkesmeda babymomm kiz cocuklarida bambaska oluyo cilveli felan .rabbim isteyen herkese versin oglum olmadigi icin erkek cocuklarini bilmiyorum ama 😉
Mihrimahirem Aysedgrlikrkmz bana da hep Kıza benziyor dddiler, detaylıda kesine yakın erkek dddi , sonra perinotolojiye gittim o da çok kesin erkek dddi bilmiyorum değişir mi hala inanamıyorum 😂
Aysedgrlikrkmz Mihrimahirem aynen böyle okudukça bende emin olamıyorum doğumunu bekliycez sanırım 😅😅😅
babymomm Mlkesmeda ben ilk cocugumu kız istiyordum 2. Yi de Allah erkekk evlat duygusunu da tattırır inş 🙏🏼