Ersozburcin Meralcnbz yani değer ama çok zor ben birine nasıl bkar yeterim diye düşinüyorum sen 4 diyorsun endişe x4 Yorgunlukx4 Hastalıkx4 Sevgix4 sanırım bu hepsini ezip geçiyor😊😊😊
Meralcnbz Ersozburcin aynen canm haklisin hepsine deger evlat baldan tatli derler rabbim sabrinida verio allah herkese tattirsin bu dyguyu🤗❤️
Eyll_kuzu Meralcnbz 16 yaş mı ben o zaman süt yemek için ağlıyordum helal olsun şu anda 26 yaşındayım 1. Çocuğuma hamileyim çok sarsıldım o yaşta nasıl kaldırdın o mide bulantılarını ve hallerini
Meralcnbz Eyll_kuzu allah verio sabrini kuzum bide bi dunya is ypardim kaynanama o cahillikte anladim
Ozderr Meralcnbz hosgeldin kuzu maşallah allah bagıslasın hepsini😘 sağlıkla al dört numarayı kucagına inşallah
Eyll_kuzu Meralcnbz ama allah bağışlasın yavrularını sana ben şaşıyorum tabiki benim halamlar falanda hep küçük yaşta evlenip gitmişler ama o zaman da öyleymiş şimdi öyle olmuyor artık kariyer okul iş
[silindi] minikmucizem1_ Rabbim isteyen herkese versin vakti zamanı gelince sende yaşarsın inşallah canım bu duyguları 🤲🏻🌸