Meralcnbz A_S_K cok tsekker edrim canm bnim tabiki cok zor oluo hem maddi hem manevi ikisi okula gidio zaten ama her bebek rizkinla gelirmis derler ya rabbim byuk allah yardim edio🤗 sizede hayrli dgumlar nasip etsin rabbim❤️❤️
A_S_K Meralcnbz Her bebek rızkıyla gelir tabi günümüz biraz zorlaştı ondan sordum rabbim kimseyi darda zorda aç açıkta bırakmasın inşallah 🤲🏻 Hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar,evlatlar olsun inşallah 🤲🏻🥰
Meralcnbz Sengulkrgz aynen canm kizimla abla kardes gibi duruoz😁 beni gorenler hala bekar zannedio ne yazikki😂
AyEr Meralcnbz 19 yasında evlendım ılk bebegım uc aylıkken öldü sımdı ıkıncı yavruma hamıleyım 20 yasındayım 25+2 haftalıgız genc anne olmak bence guzel bırsey kusak farkı olmuyor 🥰
Betuel11 maşallah bende burdaki hamileleri, anneleri gördükçe çok geç kalmışım diyorum yaşım 28 ve 12 haftalık hamileyim burayı bilmezden evvel erken diyodum daha çocuk ne falan daha 2senelik evliyim abooooww 😂😂 maşallah valla size 😀
Meralcnbz Betuel11 ben sabirsizim galiba biraz😂allah kucaginiza almayi nasip etsin canm agiz tadiniz bozulmasiin
Beklenen Meralcnbz mrb benimde üçüncü gebeligim. Birşey sormak istiyorum. Erkek veya kız çocuklarının gebelik belirtileri aynimiydi. Yoksa kızda erkeğin belirtileri,erkekte kızın belirtileri olarak degistimi.
Meralcnbz Beklenen ilk kizimda cok asiri eksi yedim diger erkek cocuklarimda tatli yediim bu hamilelgimdede cok eksi yedim kiz zannettim ama erkek dediler sasrdiim duzeni bozdum😂 demek tesaduf diorum heralde anlamis dgillim😁
MelekAnnesi52 Meralcnbz rabbim çocuklarıniza uzun ömürler versin 😄benim aklımda evlilik hiç yoktu meğerse evliliğe ikna edecek biri çıkmamış karşıma 😂 şimdi hamile olup eşimle de mutlu olunca daha erken olsaymis diyorum 😁