Malatya44 Aspenya44 bazen hiç bi belirti de olmayabilir. Bazen kanamayla anlaşılır. Ablam 4düşük yaptı. 1düşükte hiç anlamamış. Kontrole gitmiş o zaman ögrenmiş kalbi durdugunu. Digerleri de kanama ve sancıyla anlaşıldı
esractn Aspenya44 ben anlamamistim 8.haftada kalbi durmuştu, 11.haftada kontrole gittigimde ogrenmistim kalbinin durdugunu
Seren27 Aspenya44 nasil telas yaptysaniz iki post acmissiniz ayri ayri, doktorunuz ister muayene icin cagrsn ister baska bisey, hicbir doktor randevusunu ihmal etmemeniz lazm hele ki lekelenmeniz soz konusu olduysa. Insallah birseyiniz yoktur Allaha emanet
Esmylmz Mide bulantısı varken kalbi durunca geçer mi acaba ordan anlaşılır mı? Allah korusun tabi de.
Aspenya44 Esmylmz öylemi dersin. Aşırı bulantım var. İnşallah bişi yoktur. Bulantı varsa sağlıklı gebelik derler ondan mı dedin
Aspenya44 Çok tedirgin oldum şuan. Doktırum çıkmış. Devletede gidemem. Yarına randevu aldım. İnşallah birşey yoktur😥
Ersozburcin Aspenya44 acilde kadın doğumcusu olan bir hastahaneye gidebilirsin yarını beklemek zorunda değilsin.
Mayasey Aspenya44 sağlık ocağı bakmaz haftan çok geri. Hastaneye gitmen lazım. Neden telaş yaptın bu kadar.. Böyle sorupta içine kuşku düşürme. Ben 3 ay ara ara kanamalarla mücadele ettim ama bişi olmadı şükür. Her seferinde tamam kaybettim dedim ama çok şükür kalp atışını hep duyduk
Ezgi0716 Aspenya44 sağlık ocaklarında 18. Haftalardan sonra bakıyorlarmış canım küçük olduğu için kalp atışı ancak ultrasonda duyulurmus
gizemmm Aspenya44 bulantı ile hiç alakası Yok. Benim hiç bulantım olmadı ama sağlıklı gebelik geçirdim
Esmylmz Aspenya44 bilmiyorum ki benim de aklıma o geldi ama net bi bilgim yok maalesef. Bilen varsa bilgilendirir.
Melisecmel Sağlık ocağında bakjlmio anca 5 aylık olman gerek ve mide bulantı normal canım bu gebelikte niye korkutuyosunki kendini moralini bozma
Melisecmel Bazı gebelikte mide bulantı oluyor bazılarında olmuo mesela benim olmuyordu ve benim ilk hamileligim de ilk lekelenme gördüm sonra kanamam oldu öyle anlaşıldı yani