Ruhsuz Damlayrtsvn çok şükür canım darısı bana kaçıncı hafta ve gun oldu yani cnm duyduğun gün Rabbım sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah 🤲🤲🤲🤲
Damlayrtsvn Blgee ben çok ağrım olduğundan adet olucam sanıp bir umut test yaptım öğrendim. Erken hissetmedim işin doğrusu. Erken hissedilir mi bi fikrim yok 🤔
Damlayrtsvn Tgcmrt bende de kalsiyum magnezyum eksilkligi çıktı zaten. Takviye verdi doktorum. Kasık ağrısı yerleşmeden ve genişlemeden kaynaklı olur, bel bacak agrisi kramp vs de kalsuyum eksikliginden olur dedi doktorum.
Damlayrtsvn Mia88 yaaa ikisini de bir tadacaksın ne güzel. Sağlıkla gelsinler inşallah 😊🙏🏻 biz daya yeniyiz agırlaşma yok heralde o yüzden uyku sorunuda yok. Hatta çok uyuma sorunumuz var sürekli uyku hali yani🤦🏻♀️☺
Mia88 Damlayrtsvn tadını çıkar bol bol güzel güzel uyu bana hep diyorlardı dinlemedim suan çok pişmanım 😂😂
Damlayrtsvn Blgee ya beni görende karnın büyüyo diyo ama ben erken diye ihtimal vermiyorum. Daha 7.haftamızın ortasındayız başlar mı ki şimdiden büyüme🤰🏻
Damlayrtsvn evrimmm son bir haftadır bende desürekli bulantı ve kusma var. Geceleri bulantiyla uyanıyorum hep. Ama iste tek derdim onlar iyi olsun ben bulantiyi cekerim😊
evrimmm Damlayrtsvn sizinkide geçicek inşaAllah sadece bol bol ayaklarınızı uzatın dinlenin arada yürüyüş yapın bi anda karnınız çıkıcak şok olucaksınız😊
Sldysf evrimmm 19+1 tek yumurta ikizleriyiz bizde oğullarım la aynıyız senle canım 🥰 hangi şehirdesin
Slnrhz Bende 13+2 ikiz bi türlü cinsiyet öğrenemedik herkes 12 de hatta 11 den beri öğrenen var çatlayacam bnm bu ana kadar sabah bulantısı dışında hiçbir belirtim olmadı herhangi bi sorun yok diyo doktor bakalım Rabbim kucaklarımıza versn inşaalllah
Slnrhz Damlayrtsvn inşaaalllah günler geçmiyor normalde Eylül ortasında doğum olması lazım daha çoook var
Damlayrtsvn Ruhsuz Ruhsuz tam 7.hafta da duymus olduk canım kalp atışlarını. Darısı tüm bekleyenlere inşallahh🙏🏻🙏🏻😊