Rbs111 SevgiMehmetAli kuzum ben su içtim hemen yaptım silik çıktı kan verdim 5,94 çıktı geçen ay 💕 sonra yükseldi tabi . Ama için rahat etsin istersen 4 saat sıvı alımını kesme de sabah kalkınca ilk idrarla yap
SevgiMehmetAli Esrayusuf aldım canım o testten. Erken gebelik için çok meraktayım 😂 ne yapacağımı şaştım 🤪 hakkımızda hayırlısı olsun ama
SevgiMehmetAli Esrayusuf https://www.evdeeczane.com/urun/predictor-early-gebelik-testi-6-gun-oncesine-kadar-sonuc-1?gclid=EAIaIQobChMIr7vr6dSn4QIVS9iyCh0kGwgWEAQYASABEgKiAvD_BwE
kocisininprensesi SevgiMehmetAli canım benim bildiğim sabah ilk idrar bir iki damlası atıldıktan sonra devamından yapılıyor.
Rukiye2709 SevgiMehmetAli ben normal rast almıştım canım beş tl kim olandan öğlene doğru denemek istedim lavabo ihtiyacım da yoktu su içtim zorla biraz yapabildim gene de çıktı eğer varsa çıkar 🎈 hakkında hayırlısı olsun inşallah vardır haber ver
Serayca Esrayusuf 4 saat mi şakadır umarım şakın bekleme 4 saat eziyet etme kendine sabah kalkınca yap 4 saat ilk kez duydum
SevgiMehmetAli Serayca yaptım ama negatif çıktı kızlar 😔 Düşükten sonra hamile kalamamaktan korkuyorum
Rbs111 SevgiMehmetAli canım üzülme bi adetin gelsin belki geç döllenmedir belki adet geçince çıkacak hcg bende düşük yaptım bak
SevgiMehmetAli Rbs111 neden bilmiyorum ama ben umudumu kestim. Yine olmayacak sanırım. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Şuan mesleğimden dolayı eşimden uzaktayım. 😭
EbruIrmak SevgiMehmetAli ben adetim gecikmeden yapmıştım bu saatlerde çıkmıştı canım tabi silik ama olsun yetmişti bana ❤