SevgiMehmetAli Erken gebelik testini sabah mı kullanmalıyım yoksa herhangi bir zaman diliminde olur mu?
Esrayusuf SevgiMehmetAli predictor testleri günün herhangi saati diyor ama 4 saat sıvı almaman gerekli normal bir günde herhangi saatte sadece 4 saat sıvı alma 4 saat sonunda yap testi hadi bakalım yapacak mısın ? Adete ne kadar var
Taneminci SevgiMehmetAli ben gün içinde yapmıştım sıvı alımıda vardı canım emin ol varsa hiçbirşey etkilemeyecektir sonucu yinede tam sonuç istiyorsan sabah ilk idrarınla yap 😘
Rbs111 Esrayusuf ne alaka ya :) ben adete 8 gün kala test yaptım hemde idrar yok diye su içip 5 dk içinde yaptım çıktı .
Serayca Esrayusuf 4 saat mi şakadır umarım şakın bekleme 4 saat eziyet etme kendine sabah kalkınca yap 4 saat ilk kez duydum
SevgiMehmetAli Nursemomm canım bir arkadaş az önce dört saat su içmeden bekleyince de olur dedi ama doğru mudur? Hemşiresin sanırım ondan soruyorum 😘
Nursemomm SevgiMehmetAli canm geceden sabaha ürede betahcg hormonu birikir ve ilk idrarda daha keskin konsantre olur bu yüzden sabah ilk idrarda daha yoğun olur ve net sonuç verir
Esrayusuf SevgiMehmetAli kuzum ben onu predictor erken gebelik testi kılavuzunda okudum o erken gebelik olduğundan hassas bir test sabah ilk üreyle ilgisi Yok ama diğer 5₺ ilk testler ever sabah ilk üreyle olmalı
SevgiMehmetAli Esrayusuf aldım canım o testten. Erken gebelik için çok meraktayım 😂 ne yapacağımı şaştım 🤪 hakkımızda hayırlısı olsun ama
Esrayusuf Rbs111 o zaman senin döllenme erken olmuş geç döllenmede olabilir her insanın durumu farklı ihtimaller dahilinde en mantıklısı hcg bin ürede birikmesi