SenemAlmasulu 59 kiloydum başlangıçta şu an 24+0 ım 63,4 üm doğuma kadar ne kadar alırım acaba daha 🤔🤔
Songulcicekkk Ben 48kiloyla hamile kaldım 9+2deyiz henüz tartılmadım ama inşallah pek almanışımdır😊Doğum eylül ilk haftası ama bellide olmaz sanırım😇🤰
Emineymen Saruhansaltuk gerçekten mi bu kadar olur 😊 benimde erkek ilk doğumum o yüzden çok korkuyorum 😊
Merwishozzy Gebelik şekerim yüzünden 58 kg ile başladım şu an 52 kgyum. Doğum temmuz sonu ağustos başı gibi...
Rabia88 32 haftalık olduk toplamda 6.5 kg almışım hiç bulantim ve kusmam olmadı çok şükür sağlam yedim hatta eşimin deyimiyle kızartma tabağını bile ekmekle sildim süpürdüm şükür henüz bu kadar yemeye çok kilo almadım bakalım son ay çok alırsın diyorlar
Oglununannesi Rabia88 ay maşallah ben öyle yesem 90 olurum 63 le yola çıktım eminim 66 olmuşumdr daha 9+6 dayım midem bulandıkça yiyorum ama çok da yemiyorum 🤦🏼♀️
Safura Merhabalar. 49la başladım şımdı 30haftadayız 60 olmuşum. Sizce cokmu? 😕 dıyet yapsammı acaba? Doguma kadar ne kadar alırım? Ilk gebeliğim
Saruhansaltuk Emineymen bende aynı saatte sayılır doktor 8 de hastanede bulun dedi bakalım bende çok heyecanlıyım ya😀😀
SrplHarmankaya 31+5 deyim İkiz bebeciklerim inşallah ilk aylarda çok ilaç kullandım 9 kilo aldım 🤦♀️Daha kaç alırım bilmiyom
Elfibrhm2609 Zeynebim hamile kaldığımı öğrendiğim de 64 kiloydum şuanda 69 kiloyum 37 haftalık hamileyim 🤚 5 kilo almışım toplam bugüne kadar 🏵
Saruhansaltuk Emineymen aynı durumdayım valla 😀birde oğlumu düşünüyorum bensiz durabilcek mi diye bana çok düşkün bakalım birde onun stresi var 😔