Zeynebim Kızlar ben hamile kaldığımda 66 kiloydum şuan 63 bşey yiyemediğim için doğumumda ağustos inş 😂😂
YaseminBatrk Ebrarela aynı kg ile hamile kalmışız bende başta 2 kg verdim 16 haftadan sonra aldım toplamda 12 kg aldım 37 haftalığız allahım bağışlarsa
Saruhansaltuk Emineymen biz seninle aynı gidiyoz kilolar bile aynı senin cinsiyet neydi benim bebek erkek ikinci olcak inşallah
Ebrarela YaseminBatrk inşallah sağlıkla alırız hepimiz.. 1. Kızımda 30 kilo aldım 2.kızımda sadece 4 kilo almıştım inşallah bunda da az olur
Rayun01 63 ile hamile kaldim suan 67 kiloyum 27 haftaligiz ilk 3 ay 3 kilo verdim o sekilde hesaplarsak toplan 7 kilo aldim suana kadar ve cok rhatsizim bu konudan 😕
Aysenurtsr 11+3 um. 44 kiloyla hamile kaldim. En son tartildigimda 600 gram almistim 🙂 agustosda dogum insallah.
Bitane Bende 68 le hamile kaldım 24 haftalık hamileyim şimdi 74 kiloyum mayısta ramazan ayında doğum yapıcam inşllah 🌹
Bhr 52 kilo ile hamile kaldım şuan 56 kiloyum 24+5 haftalık olduk😄❤ MaşaAllah benim hamileliğim çok rahat geçtiği için ilk 3 ay 2 kilo almıştım ikinci 3 ayda da 2 kilo aldım bakalim son 3 ayımız da ne olacak😊😊
Emineymen Saruhansaltuk gerçekten mi bu kadar olur 😊 benimde erkek ilk doğumum o yüzden çok korkuyorum 😊