Karadeniz123 Marayyy canım kaç zamandır seni bebek isteyenler etiketiyle görüyorum çok uğraşıyorsun Rabbim bu uğraşlarını boşa çıkarmasın inşaallah en yakın zamanda dilediğine kavuşursun ❤️
Marayyy Karadeniz123 bunu diyen kaçıncı kişisin bilmiyorum evet cok istiyorum elimden geleni de yapıyorum gerisi Allah’ın taktiri aşılama oldum ve sonuç bekliyorum 🙏
Gkhnm97 Marayyy insallah poztifi goruruz canm ya bnde yapmayi dusunuyorum yarindan sonra falan cesartlendim bi an
ebrukc Marayyy Rabbim kucağımızı boş bırakmasın bende hep görüyorum seni yazmak istedim, inşallah pozitif çıkar ama çıkmazsada üzülme olur mu zamanı vardır belkide. Sen muhteşem bi anne olıcaksıııın ♥️♥️🙏🏼
Marayyy ebrukc yaaaa ne güzel insansınız siz nasıl motive oluyorum bir bilseniz o kader istiyorum ki hapoy Mom ailesi görüyor allah da biliyor çok istiyorum insalalh nasip olur bu ay insalalh
ebrukc Marayyy inşallah kuzum ben hayırlı haberlerini bekliyorum, Allah gönlüne göre versin emeğini boşa çıkarmasın inşallah 🙏🏼🙏🏼
Nata97 Evet bende cizgiyi fark ede biliyorum. Bir kaç gün sonra yine dene inşAllah istedigin olucak inan buna 🙏🏻