3838fky Kızlar hastahane dogum ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz hastahaneler vermiyor bilgi arayınca yardımcı olabilir misiniz 💜🙏
Ozha9179 3838fky özel melikgazi hastanesinde 950 liraya doğum yapicam inşallah. Ben takipli hastaları olduğum için geçen sezonun ucretinden faydalancam. Yıl başından sonra zam yapıldı mı bilmiyorum
Ncydmr Ozha9179 canimm hatırladın mi beni doğum yaptiin mi ? Bende bu hafta ici dinçer beye gitmeyi düşünüyorum 😊
Tugbagulersen Buseamaikizlerburcu Huma hastanesine ait bu fiyat acaba hangi seneye ait ? Bende bugün huma hastanesi Dr Murat Tandoğan i tavsiye aldım ama fiyat öğrenmek istiyorum
DiplomaliEvHanimi Kizlar rsimde kayserili biz baska memleketteyiz kadimda dogum orda dogum yapcam bende merk ediyorum devlette yenilendinii diyolar hastane kosullari yaninda es refekatci kalma rahatligi acisindan ve ucret olarak. İi ilhilenen guzl binhastane istiyorum ilk gebrligim sansa hirakmak istemiyom
3838fky Kızlar ayrı ayrı teşekkür ediyorum Kayseri’de değilim doğumum Kayseri’de olacak 35 inci haftamda gelecem Allah kısmet ederse. Hastahaneleri aradım bilgi vermiyorlar malum doktora göre bilmem sezeryana göre diye yüz yüze çağırıyorlar burdan sorayım bilgi sahibi olayım dedim 😊
Ozha9179 Ncydmr hatırladım canım 🤗 git bakalım ne diycek ben de dün gittim doğum yapmadım daha 2 haftamiz falan var
Ozha9179 Ncydmr kaç haftaliksin.? Bide doktor belirlemiyo ücreti canım halkla ilişkiler müdürü var onunla görüşmen gerek.