Askkokuluyavrum deletedmom9494 değişebiliyor bazen uygulamayaa göre 70-90 gr yazıyor ama bilmiyorum valla
minedmr Askkokuluyavrum Canım benim 17. haftada 170 gr , 20. Haftada 345 gr dı. Gayet iyi dedi doktorum. Neden süphelendi acaba ben de merak ettim
Deniziimmm Askkokuluyavrum bence fazla değil ama yinede yapılmadı gereken testler ne ise yaptır canm benim eşim hem kilolu hemde uzun boylu olduğu için diğer oğlumdn antıramanlıyım yani 😊
Deniziimmm Askkokuluyavrum ilk oğlum 4.kğ 100 Gr doğdu 58 cm boyu baş çevresi de 38 di ilkmiş gibi hatırlıyorum 14 sene geçmesine rağmen 😊
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum hareketlerini hissediyorum bazen daha sakin. Unutkanlık dalgınlık bende de var hamilelikten oldu
Askkokuluyavrum Depresif_polyanna muhtemelen ya burda herkesle konuşuyorum ama çoğu şeyi unutuyorum ben de çok az bazen bazen hissediyorum hareket ettiğini özellikle akşamları
Askkokuluyavrum Deniziimmm ne güzel bir duygudur ☺️☺️ Rabbim bizlere de nasip etsin suan baya boyludur o zaman 13 ysinda olduğuna göre
Deniziimmm Askkokuluyavrum amin canım çok teşekkür ederim 🙏😊 evet babamızı da geçtik boy konusunda 1.90 ve 15 yaşında bari bu ikincisi bana benzesin istedim ama oda babasının kopyası malesef 😊😊
Depresif_polyanna Askkokuluyavrum aklını alırım senin diyo bebekler sanirim bi tehdit 🤣 kemikler geliştikçe daha çok hissedilirmiş bakalim