Aycha nurcakir58 Allah hem sizin hem de bebeğinizin yardımcısı olsun, herşey kısa sürede normale dönsün.
Heisenberg nurcakir58 kilosu ne kadar? Geri mi kalmış organları falan mı gelişmemiş çok saçma doktorun yaşamaz demesi. 21 haftalık bebekleri bile yaşatıyorlar artık 29 haftalık bebek nasıl ölür diyebiliyorlar ya direk? Çok ilginç mutlaka başka doktora görün derim. Allah yardımcın olsun
Seherr nurcakir58 kuzuuuum sana zeynep kamile randevu ayarladım pazartesi sabah saat 8 e gidebilirmisin ayarladığım doktor doçent yakında profesör olacak mutlaka yardımı dokunur bana haber verirmiisn gidebilirmisin pazartesi
Yagmur9833 nurcakir58 Allah yardimciniz olsun sakin ol insallah sorun olmaz canim haftan cokda erken degil neden ölür falan demisler anlamiyorum
Nuris_3461 Bende 33 haftalığım bugün kontrolüm vardı biraz az geldi bana dedi bol dinlen dedi Allah yardımcınız olsun valla hep stres bu hamilelik bende taktım kafama 😑
qizcee_ dml33 Benim bebegim 19 haftalik suyu bitmiş beklemeliyim bilmiyorum kalbi atiyo kiyamiyorum almalarina siz nasi verdiniz karar size zarar vermeye basladi o yuzdenmi aldilar ben bana zarar verene kadar beklemek istiyorum ama çok riskliymis