Hobek Slm genç anneler, sanırım burada herkes genç ANNİŞ adayı yokmu ileri yaş hamiş tekmiyim yani ben 🙋🏽♀️
Hobek Yildizim ruhuma baktığında daha genceciğim beee 🤪 ama fizyolojiye vurduğunda 42 gösteriyo 🤦🏼♀️
Hobek zuzulice ama yinede en ihtiyar benim zannımca ayrıca 3. Gebeliğim 20 yaşında bi kızım 12 yaşında bi oğlum var. İkinci bahar yaşayalım derken hayata yeniden merhaba demeye hazırlanıyoruz 💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻
Polo Hobek 28 im ☺️ Ama şunu demek istedim, özellikle çevremde iş arkqdaslarımdan biliyorum 45-50 yaşında 25lik duruo :)
Umaymoms Hobek ne güzel olgun bilinçli anneler... ne kayınvalide ne komşu ne anne kimse karışamaz yaşı kücük olanlar her türlü eziliyor bence sizler daha şanslı ve bilinçli anneleriniz
Hobek Umaymoms umarım öyle olur oğlumu doğururkende öyle planlamış kızımda yaşayamadığım herşeyi yaşamak istemiştim ama şartlar onu yaşatmadı. Şimdide Doğumdan sonra çalışmak durumundayım Rabbim herşeyin hayırlısını versin diyorum sadece
Deletedmom231 Umaymoms 👋 Selam. Sizlerden çok çok küçük bir anne adayı olarak yazmak istedim😊 yaşı küçük olanlar her türlü eziliyor değil o yaşı küçük olanlar kendilerini ezdiriyorlar 😊 Çok üzücü bir durum ezdirmemeliler 🤷♀️
Umaymoms Hobek amiiin her sey yolunu buluyor planı allah yapıyor insallah istediğiniz şekilde sonuçlanır.