Elemon Allah cumlemizden razi olsun canim, dedigim gibi kafana takma bu gunler cabucak gecicek, bence herkes az da olsa bu sendroma yakalaniyor 🙈 o acidan dusun beterin beterini de gordum ben 🙄😂 opuyorum seni kuzum ❤️🥰
Elemon Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin bizlere de göstersin. hissettiğiniz şeyler için kendinizi suçlamayın veya beni garipserler diye düşünmeyin çünkü o kdr normal hisler ki bunlar.herşey daha güzel olacak siz sizi mutsuz eden hiçbir şeyi 1 snden uzun düşünmeyin😊
    zeynepnazli allah razı olsun sizden ne güzel söylemişsiniz bana çok güzel moral oldunuz çok teşekkür ederim hamileyseniz eğer Allah’ım sizi de hayırlısıyla kurtarsın . İyi ki yazmışım hikayemi de sizin gibi güzel insanlar bana moral oluyor ♥️
      Elemon sizden de Allah razı olsun.25+2yim bnm de bir kızım olucak inşallah.Rabbim hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin evlatlarımızı
      Elemon çok şükür komplikasyonu olmayan bir Doğumun olmuş en önemlisi sende bebeğin de sağlıklısınız sağlıklı bir bebeğe kavuşmuş olmak bence hayattaki en büyük sanşlardan biri ne güzel ki eşiniz çocuğunuzu seviyor kabullenmiş çünkü babalar ilk 6 ayda bebeklerini kabullenir bebeğinizi bu kadar çok sevmesinin en büyük nedeni annesinin sizin olmanız emin olun.. uykusuzluk değişen hayat düzeni stres yetememe korkusu vucuttaki farklılıklar prolaktin hormonu vs şuan zaten siz yaşamanız gereken duyguları yaşıyorsunuz emin olun lohusa depresyonu çok ağır sancılı bir süreç bebeğiniz bir aylık olduğunda onunla yıllardır yaşıyor gibi deneyimli ve sakin olacaksınız şuan tek yapmanız gereken eşinizle ve kucağınızdaki bebeğinizle sağlıklı mutlu uzun ömürler dilemek ve anın tadını çıkarmak bu günleri de özleyeceksiniz emin olun.♥️😊
      Elemon doğuma hazırlık kasılmaları yaşıyorum hafif ağrılarla hikâyenizi okudum , Allah sağlıkla hayırla büyütmeyi nasip etsin , hayrlı olsun bebeğiniz. Bana da dua edin lütfen , zor bir gebelik yaşadım artık sağlıkla kavuşmak istiyoruz kızımıza. 🙏😊
        Muwahhide allahım seni de inşallah hayırlısıyla kurtarsın canım o kadar güzel bir duygu ki inşallah en kısa zamanda hayırlı bir gün de alırsın kucağına yavrunu
          Elemon kız kardeşim çok ağır bir logusa depresyonu geçirdi. doktorlara falan gitti. ama merak etmeyin 40 inizla beraber o da geciyor
            doruknaz canım sebepsiz ağlama nöbetleri geçiriyorum . Peki doktor ne söyledi yani nasıl geçti.
              Elemon onun daha kötüydü. herkesi tersliyordu. herkese bağırıp çağırıyordu. sakin olmaya çalış. bebeğine en iyi bakabilecek olan sensin. yaradan bu gücü anneye veriyor doğumla birlikte. hiç üzme kendini. ağla ağlamaktan zarar gelmez. herşeyin bi süreye eski haline döneceğini, bu durumun geçici bir şey olduğunu bil ve düşün. 40 in çıktığında herşey daha güzel olacak. bu anlarının tadını çıkarmaya bak. bebeğine geçirdiğin her an her saniye senin için çok kıymetli.
                doruknaz allah razı olsun canım çok ama çok destek oldun bana ♥️ Çok teşekkür ederim
                  Elemon rica ederim canim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. kendine de bebişe de iyi bak ♥️