Aysegolcuk Uykusuzluktan ölüyorum ama bi türlü uyuyamıyorum 1 hafta önce ne güzel uyuyordum ama şimdi uyuyamiyom
Mia88 Aysegolcuk bende yaklaşık 1 aydır uyku problemi cekıyorum hasret kaldım resmen 😩 uykusuzluktan oluyorum ama uyuyamıyorum uyuyuncada saat bası uyanıyorum 28+6
Aysegolcuk Seymakayaoglu bide tuvalet beni öldürüyor ikide bir tuvalette gitmekten biktim sanki kaç saattir gitmedim gibi hissediyorum 😩
Harununedasi Aysegolcuk Benm belirtilerim hep erken başlıyo 25 haftaligim uyuyamiyorum kim bilir ilerde nasıl olur
Aysegolcuk rabiagucer03 mide yanması bendede var ne yapsam bir türlü geçmedi soğuk içiyorum bir kaç dakika sonra tekrar yaniyor dilaltı hap kullanıyorum yine yanmaya başlıyor hiç bişey fayda etmiyor 😞
Xaleyeren Aysegolcuk aynen şuan ağrıdan kıvranıyorum ya ağrı kesici attım o kadar dayanılmaz olduki 2 gündür çekiyorum ben bunu ya uykumdan uyandırıyor ne sağa ne sola ne düz yatamıyorum
Xaleyeren Caglaucrr ilk hamileliğimde hiç olmamıştı bu ikinci aynen daha çok erken ya üşüttümmü diyorum acaba krampmı oldu anlamadım