Denizgumuskaya Hamilelikte son günleri magnezyum yazdı ebe ne icin olduğunu sormadım ne icin kullanılır bu ilaç sizler kullandınız mı
Babacan Denizgumuskaya ben bacak ağrılarım olduğunu söylediğim için doktorum bana da yazdı ve ağrılarım bayağı dindi
1umutturyasamak Denizgumuskaya şuan tam yaptım içiyorum. ☺️ Bacak ağrıları için gece iç canm içiçeksen rahat uyumak için
Denizgumuskaya Babacan ya benim de belimden bacaklar kalcaya kadar agrim oluyor dedim nst de gidince çıkarken de bu yazdığımı al kullan dedi onun icin mi ki acaba
Denizgumuskaya Gebeyimm bu bacak agrilari dediğiniz şey adet yumurtlama zamanlarında ki olan agri gibj mi
Denizgumuskaya Gebeyimm canm ama benim ki adet sancısı gibi böyle belimden başliyor klcadan tutup bacaklara ayak prmklarina kadar agrim oluyo sancı sandık ama bugün hiv çıkmadı nst de ebe yazmış valla güvensem mi ki ebeye 🙄🤨
Gebeyimm Denizgumuskaya güven güven korkma kullan ben 20. Haftadan beri kullanıyorum zararı yok aksine rahalatır seni korkma
Snglfth Denizgumuskaya benim haftam size göre az 20+2 deyım kasılma ve sertleşme problemım var perinatoloji doktoru verdi riskli gebelik
Deletedmom197 Denizgumuskaya kramplar için yazılıyor canım ama son haftalarda genelde doktor kullandırtmıyor artık. Kaç haftalıksın ki sen?
Srfn11 Denizgumuskaya Ne icin yazdiklrini sormadinmi kan testi yaptilarda magnezyum eksiginmi var acaba snin
Denizgumuskaya Srfn11 ben dedim ebeye adet zamanı gibi bacaklarım a kadar agrim oluyor onun icin verdi galiba