Beyzaharun Çok üzgünüm kızlar çok canım acıyor , ilk gebeliğim kimyasal gebelikti bu sefer herşey çok güzel giderken içimde bir sıkıntı oluştu sanki bebeğime birşey olucakmış gibi bir his vardı annelerin içine doğarmış derlerdi ya doğruymuş.. hiç bir kanama hiç bir kasık agrım yoktu sadece belim çok ağrıyordu ,Rutin kontrolüm bir daha ki haftaydı ama ben içimdeki sıkıntılardan ötürü erken gidip görmek istedim ve ultrasonda 9 haftalık bebeğimin karnımda 2 hafta önce kalbinin durduğunu öğrendim, yıkıldım .. dr kürtaj olmam gerektiğini söyledi ve dün kürtaj oldum çok kötüydü çok , allah bu acıyı kimseye yasatmasın 😢
Ndd Beyzaharun canım benim 🥺 allah sabır versin. Bundan sonraki gebeliğin sağlıklı geçer inşallah bebeğini kucağını alırsın. Hep hayırlısı için dua et biliyorum cok zor 😓 ama geçicek bu acı güçleniceksin inşallah ileride burdan güzel haberlerini alırım 🙏🏻
DuyguK Beyzaharun rabbim sana sabır versin geçmiş olsun canım. Dilerim sağlıklı sıhhatli gebelik geçirirsin . Hiç kendini sıkma Rabbime sitem etme demekki herseyini bi zamanı var diyip dua et canım ..
oglumvebenn Beyzaharun Aynı durumu ben de yaşamıştım canım,9. Haftada öğrendim bebeğimin iki haftadır kalbinin Durmuş olduğunu😔ama şimdi yüne nasip etti Allah, çok geçmiş olsun, Rabbim hayırlısıyla yine nasip eder sana da, üzülme🌷
Sengulkrgz Uzulme rabbim alanda o verende...Hayirli bir zamanda eminimki sana bir bebek nasip edecektir.Kendini uzup strese girme...
Mutluhamis Çok üzüldüm çok geçmiş olsun umarım tekrar hamile kalırsınız belkide hayırlısı budur zaten sağlıksız gebelikse olmaması en hayırlısı
DemetDigesu Canım genelde bebek öldügunde gebelık belırtılerı yok olurmus mıde bulantısı goguslerde sıslık vs sende ole oldumu cok gecmıs olsun genelde ktomozon bozuklugundan dolayı gebelık kendı kendıne sonlanıyor bu haftalarda
Beyzaharun DemetDigesu evet cnm bnm hiç miğdem bulanmadı aşermedim bende diyordum ben neden böyleyim , meğer bebeğim 7, 7 buçuk haftalıkken kalbi durmuş 😓 sadece çok şiddetli bel ağrım vardı sırtıma doğru vuran bir ağrı sonra öğrendim ki zaten bebek ölünce böyle bir şiddetli ağrı olurmuş
Sevim43 Beyzaharun canım hiç üzülme dua et şükür ki ahirette şefatçimiz var bende 8 haftalık bebeğimin kalbini durduğunu ögrendim yıkıldım ama isyan etmedim şükür 🙏🏼 sonra Rabbim nasip etti şuan 26 haftalık hamileyim Rabbim isteyen herkese sağlıklısını versin inşallah 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Beyzaharun Sevim43 herşey rabbımden nekadar üzülsekte allahtan geldiğini kabul edip sükünet ediyoruz 😞 allahım bana da bu sevinci ,sağlıklı bir evlat nasip etsin inş 🙏
seyma281015 Beyzaharun çok geçmiş olsun... bende Kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kaybettim bende kürtaj oldum. 1 ay sonra tekrar hamile kaldım şimdi 19 haffalığız elhamdulillah 🙏 darısı sana . Emin ol böylesi daha hayırlıdır 🤲🏻
oglumvebenn Beyzaharun 10 haftadan küçük olduğu için beklemenize gerek yok demişti bana doktorum ama sen yine de doktorunu dinle istersen
eslmhsyn12 Beyzaharun doktorlar riske atmamak için öyle diyorlar kürtaj olduğum hastanede ki hemşire de anneme 1 ay sonra hamile kalabilir demişti ama benim başka sıkıntılarım vardı kürtajdan sonra 2 kez adet gördüm ve bi daha hamile kaldım. Sadece kürtaj olduktan bi 10 15 gün ilişki geçmemesi gerekiyor senin toparlanabilmen için.
Ikraeso Beyzaharun geçmiş olsun canım ALLAH sabrını versin Bnde 2 kere yaşadım çok zor ve sunan tekrar hamileyim 1 ay lik inşllah tez zamnda sağlıkla gebe kalırsın