Filizismail Nida123 darısı bana inşallah lütfen daha yeni doğum yapmşsnz bana da dua edin bebeğimi kucağıma alayım
Filizismail nilosum akıntı şeklin de mi geliyordu suyunuz nasıl anladınız su olduğunu söyler misiniz benim ilk gebeliğim de
nilosum Filizismail benimde ilk gebeliğim sızıntı falan değildi bildiğin bardaktan boşalırcasına çok geldi kanda vardı doğum başlamıştı yani durdurdular ama doktorum mucize dedi inanamıyo hala herkes o kadar çok su geldikten sonra nasıl durdu diye
nilosum Filizismail hastanede yattığım süre boyunca 1 hafta serum iğne ilaç verdiler sürekli çıktıktan sonrada hep yattım tuvalet harici çıkmadım yataktan havuç suyu içtim 1 hafta sonra suyum normale dönmüştü
Filizismail nilosum ayy maşallah Rabbim hepimizin yavrularını bağışlasın darsı bana inşallah benim suyum da normale döner kaç haftalıksnz şuan bi de hangi şehir de kalıyorsunuz
nilosum Filizismail bugün 25 olduk 11 haftadır yatıyorum 14. haftamda gelmişti suyum izmirde yaşıyorum
Candy77 Filizismail benim 17haftaykrn suyum azdı doktorum 1ay havuç suyu içmemi söyledi katı meyve sıkacağında sıkıp içtim şimdi 28haftayı. Bi sorun yok baya iyi suyum
Mervenuryakup Filizismail canm benimde su gibi akıntım oluyor fakat sen nasıl amnio sıvısı olduna kanaat getirdin olmaya bilir normal akıntı da olabilir
Mervenuryakup Filizismail peki yanma kaşıntı mantara dair birşey varmı şuan mesela bende hiç biri yok sadece akıntı var
Filizismail Mervenuryakup benim de ilk zamanlar yanma oluyordu canım şimdi de hep akıntı oluyor bi akşam bayağı kaşıntı olmuştu ama şuan yok şükür dr alttan baktı enfeksiyon dan dolayı akıntın ve leken oluyor dedi fitil verdi