Filizismail Kızlar 20 li haftalar da suyu azalıp sonra dan artan oldu mu bebeğine bişey olmadan ya çok korkuyorum
Eymerce Filizismail 32 haftalık hamileyken bebeğim 2 hafta geriden geliyordu suyu da azdı vücudumda enfeksiyon varmış enfeksiyon geçince suyu normale döndü. Ama protein ağırlıklı beslendim dinlendim ve bol su içtim. Tavsiye ederim
Denizroj Filizismail benım 11. Haftada doktor az dedi araştırdım en iyi gelen şey havuç suyu. 15 gün boyunca her gün bi bardak içtim. Kontrole gittiğimde normale dönmüştü suyum bi de bol bol su iç canım.
Filizismail Eymerce canım ben daha 22 haftalığım ve su gibi akıntım oluyor doktorlar bişey yapabilir mi
Candy77 Filizismail benim 17haftaykrn suyum azdı doktorum 1ay havuç suyu içmemi söyledi katı meyve sıkacağında sıkıp içtim şimdi 28haftayı. Bi sorun yok baya iyi suyum
Eymerce Filizismail tabiki eğer erken Doğum riskin varsa (su gelmesi risktir) iğne vuruyorlar gözetim altında tutuyorlar erteleyebildikleri kadar erteliyorlar. Doktor kontrolünü şakın ihmal etme
Filizismail Eymerce inşallah ya bi ebe de şey diyor eğerki o akıntı gibi gelen şey su ise doğuma alırlar sabahtır bi hal oldum ya biran önce 30 lu haftalara gelmek istiyorum 😔lütfen dua edin bebeğime bişey olmasın
Filizismail Zemzems hadi ya havuç suyunu falan duydum da vişne suyunu hiç duymamıştım Allah razı olsun
Filizismail Denizroj canım içiyorum havuç suyunu size şey diyecektim hergün taze mi sıkıyordunuz havuçları
Denizroj Filizismail evet öyle yapıyodm ben sıktıktan hemen sonra iç cünkü yarım saat içinde vitamini gider yoksa
Nida123 Filizismail kuzum hiç korkma banada suyu az dediler şimdi dogum yapalı 5gün oldu allaha sükür iyiyiz sende saglıkla al kucagına inşallah
Filizismail Nida123 darısı bana inşallah lütfen daha yeni doğum yapmşsnz bana da dua edin bebeğimi kucağıma alayım
nilosum benim 14. haftamda suyum geldi 1 hafta hastanade yattım iğneler serumlar ilaçlar durdurdular şimdide evde yatıyorum üzülme banada ilk gittiğimde hastaneye alıcaz bebeğini demişlerdi ama tutundu çok şükür seninkide tutunur inşallah
Filizismail nilosum inşallah canım peki serumlar haricinde başka birşey yaptınız mı su falan arttırıyor mu
Filizismail nilosum akıntı şeklin de mi geliyordu suyunuz nasıl anladınız su olduğunu söyler misiniz benim ilk gebeliğim de
nilosum Filizismail hastanede yattığım süre boyunca 1 hafta serum iğne ilaç verdiler sürekli çıktıktan sonrada hep yattım tuvalet harici çıkmadım yataktan havuç suyu içtim 1 hafta sonra suyum normale dönmüştü