GamzeLmira Ya bende çok endişeleniyodum bende 24+3üm. Çok nadir gün içerisinde hissediyorum. 🤷♀️ Daha öncelerde daha hareketliydi. Bende evham yapıyorum 🙈
NimetDilmen GamzeLmira Aynı hafta aynı qünüz 😊 Tek sen deqilsin bak bende tek benim saniyodumm Önceden çok hareketli diye pay atmstm smdi hareket etmio die ne tedirqin olduk birden hareketsizlesince
Nezahatozen sabah karnımda toplanmış bi şekilde oluyor ki zaten hareketlerini her zaman hissetmiyorum akşamları hissediyorum bazen de öğlen değişik
GamzeLmira NimetDilmen Evet canım valla. Hani tam doktora gidiyim diyorum küçücük vuruyo sonra yine sessizliğe devam 🙈
zeynepnazli NimetDilmen sanırım tam bu haftaların sıkıntısı 25+0ım dün tetanoz oldum snra hissetmedim üzüldüm endişelendim bugün biraz hissettim ama az hissettim. Allah sağlık sıhhat versin evlatlarımıza
NimetDilmen zeynepnazli AMİN İnşaAllah saq salim alırız kucaqimiza ve bir an önce insaAllah net olarak herqün düzenli hissederiz de icimizde rahat olur
Serays NimetDilmen 24+6 özellikle akşam daha çok hareket ediyor veya ben gündüz sürekli hareket halinde olduğum için çok farkedemiyorum inanın bazen unutuyorum acaba hareket etti mi diyorum. Oturunca fark ediliyor
Serays NimetDilmen benim ikinci bebeğim ilki kadar pinpirikli değilim baya rahatım o yüzden unutuyorum bazen
NimetDilmen Nezahatozen İyi olsunlar da sabrederiz. Acaba kaçıncı haftadan sonra düzene qirio herqün hissedilio
NimetDilmen Serays Ay ne qüzel bide ben rahat olsam pinpirikli olmasam. Benim ilk bide bundan once düşüqüm oldu ondan bu kdar evhamlıyım
NimetDilmen GamzeLmira Psikolojimizi bozdular bu minikler 😁 Sen kaçıncı haftadasın herqün hareket ediyo mu bıdık 😁
GamzeLmira NimetDilmen Canım ben 24+3 üm işte genelde gün içerisinde muhakkak hreket ediyo ama gece daha hareketli. Ben bide sırtüstü çok yatıyorum. Sonra kızıyorum kendime ama elimde değil. Bi bakıyorum öyle uyanıyorum 😏
HayalLina Kızlar bende 27+5 im genelde 22.00’dan sonra hissediyorum tam hareketlerini hatta öyle bir vuruyor ki bazen uyutmuyor gündüzleri hep sus pus 😁
NimetDilmen HayalLina Yaa ne qüzell MaaşAllah nazar deqmesin 😍 Ya aksamsa vursa razıyım yeter ki herqün tekmelesin de icim rahatlasn 😊