Minikkizim Bende kızım emzık kokulu tas yapıyorum en basta o kadar kırılma yasadım kı aldıgım sayfaya sordum yogurt kıvamında yapmam gerektıgını ne kadar az su koyarsam daha cabuk katılasıcagını ve kuruma suresı 10 dk ıse 10 dk daha beklemem gerektıgını soyledı ondan sonra tutturdum canım 20 tane faşan bosa yaptım ama. Arada 10 tanede 1 gene kırılma yasıyorum ama en bastakılere gore sayılmaz bıle😂 aldıgın yere bı yaz ıstersen
Tugbakaya Kızlar çok ilginç bi şekilde bu sefer oldu fırına attım alüminyum folyoya sarıp çıkardığımda kurumuştu 😃
Malatya44 Tugbakaya yok cnm ben normal yolla kurutuyorum birkaç dakikada taş gibi oluyo benimkiler. Yegenimin diş hediği içinde süs yapmıştım 40adet herkes çok begenip sipariş veren bile olmuştu. Maşallah yap yap. Kaç haftalıktı bebişin cnm
Malatya44 Tugbakaya iyi yapmışsın cnm. Herşeyi hazır olsun bebişin, 😊👍hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini inşallah 👶💕
PoyrazEfe Tugbakaya bence bu bıraz yogun ben daha akıskan yaptım senın kalıba benzer bı kalıp daha almıştım onada bır yemek kasıgı toz koydum
Tugbakaya Nagihanbayrktr hepsi buradadan aldım tüm malzemeleri ama toz hala gelmedi ben de bulunduğum yerde kalıpcım diye bi yerden aldım tozu o gelene kadar yapmak için