Tugbakaya Oğluşum için kokulu tas yapmaya başladım ama bir türlü olmuyor boza kıvamında yapıyorum karışımı kalıba döküyorum fakat kurumuyor 20 dk oldu hala kurumadı neden olabilir ?
Sevim010 Tugbakaya biraz daha koyu yap kuzum sıcak suyla yap evde kolorifer Petek’i varsa kalıpları onun üzerine koy 🙏☺️☺️
Malatya44 Tugbakaya çok mu cıvık yaptın acaba. Bende yapıp satıyorum sipariş üzerine. Cıvık yapınca kurumuyo genelde. Kurusa da saglam olmuyo. Dökülüyor cnm. Kıvamı önemli. Ona dikkat et
Yurdanur Tugbakaya canım foto açılmıyo ama muhtemelen kıvamını yapamıyorsundur suyunu biraz daha az ya da tozunu biraz fazla koy
Elvn Tugbakaya gec kuruyabilr kuruyana kadar bekle canm yazin daha erkn kuruyo yada kokulu tas tozundanda olablr bilemcm ama aklima bunlar gelyo bn yaptm kokulu tas bundan once brz beklemek gerek
Malatya44 Tugbakaya valla yakın olsak yardım ederdim sana cnm. Mutlaka bi yerde hata yapıyosun yoksa böyle olmazdı
Malatya44 Tugbakaya https://hizliresim.com/9aPqk9 bak benim yaptıklarım. Cnm biraz bırak kalsın yarım saat felan sonra çıkar kalıptan..
PoyrazEfe Suyunu az koyman lazım bende ayıcık yaptım oldu 1yemek kasıgı toz 1yemek kasıgı su gibi suyunu cok az koyuyosun ve sıcak su ile yaparsan cabuk donar
PoyrazEfe Tugbakaya bence bu bıraz yogun ben daha akıskan yaptım senın kalıba benzer bı kalıp daha almıştım onada bır yemek kasıgı toz koydum