oglumvebenn Merhaba hanımlar, eşimin ailesinin ısrarıyla oğlumuzun adını Halil koyacağız, ama ben yanına başka isim koymak istiyorum, öyle bi isim olmalı ki insanlar Halil ismini değil de diğer ismi söylesinler, ne olabilir acaba?
madl41 oglumvebenn ben şimdiden belirledim oğlum olursa Ertuğrul koyacağız 😊 lisede tarih dersinde demiştim oğlum olursa Ertuğrul koyucam diye eşime de söyledim o da çok beğendi olur dedi 😊 Ama Halil’in yanı Asaf koysan güzel olur bence ☺️ Halil Asaf
feyzaa34 Halil efe diyecem canım ama efe artık belediye dağıtmış ismine döndü herkes efe koyuyor 🤦♀️ yiğit,egemen,arel,kuzey,affan
oglumvebenn feyzaa34 eşim de Yiğit istiyor ama her iki isim de çok ağır ve sert isimler gibi geldi, o yüzden yumuşak bir isim olsun istiyorum ☺️
oglumvebenn Tubakrts benim de aklıma geldi, Enes hem yumuşak bir isim hem de söylenişi daha rahat 👍🏻 Teşekkürler🌷
Tuna58 Bende şurda durayım benimde nasip olursa ilk ismi Halil olacak 😊 ikinci içinde ben hep Eymen istiyodum geçen haftaya kadar ama birden soğdum 😂 sonrasında Halil Kerem, Halil Talha, Halil Efe aklımıza gelenler oldu şuanda eşim Halil Sâfa ya takılmış durumda bende ısınmaya çalışıyorum ama daha güzel bişey bulursam buralarda neden olmasın 😂
oglumvebenn Tuna58 Evet bana da yardımcı oldu bu öneriler , sağolun🌷 Ben de Yuşa olabilir diye düşündüm, peygamber ismi, söylenişi hoşuma gidiyor☺️
Tuna58 oglumvebenn ayy bizden başka Halil koyacak yokmuş zaten sanırım 😂😂😂 gene kendi şeylerimize kaldık 🤷🏻♀️😂😂
oglumvebenn Tuna58 evet aynen öyle, nasıl bi isimse artık😒 anlamı güzel tamam da minicik bebeğe Halil diye nasıl seslencem bilmiyorum 🤦🏼♀️
Baharmurat oglumvebenn guzel sanki ☺️Bızde kararsızız alaz ege yada ayaz ege .ege deha var cok bızdede 😅
oglumvebenn madl41 Ertuğrul da çok güzel isim, ama Halil in yanına koyarsam çok ağır olur çocuğa galiba😑