Esradgc DemetDigesu ben yarın gideceğim burdan size bilgi vericem eğer ki ücretsizse sana yazıcam burdan size
Esradgc DemetDigesu direk randevu alamıyorsun zaten önce burda kadın doguma gıtmen lazım gerek gordugu zaman sistemden randevu alacagın bölümü acıyor randevu alıp öyle gidiyorsun muhtemelen o yüzden devletten randevu olusturamadın sen
Kader5516 Esradgc onuda bir dinle bakalım ne söyleyecek burdan bizide bilgilendirirsen sevinirim içini ferah tut diğer ölçümlerinde sıkıntı yoksa ileriki haftada kaybolur
Sbnmkls DemetDigesu rabbim kimseye muhtaç etmesin böyle şeylere 😊 cinsiyet de öğreniliyor Muş ama bize gelen raporda değil de doktora giden raporda oluyormuş sanırım
DemetDigesu Sbnmkls doktor soyluyo zaten canım bu tedbır amaclı bir test ıkılı uclu testler dandık kesın sonuc vermıyor sıvı alıyorlar sonrasında en guzelı bu test zaten
Esradgc DemetDigesu sıvı mı alıyorlar kandan bakmıyorlarmı ben kan verıcem dıye bılıyorum amiyosentezse ben yaptırmam o zaman
DemetDigesu Esradgc amniyosentezse sıvı alıyorlar yaptırma zaten cok tehlıkelı bence bu soyledıgın dna testı oluyo
Kader5516 Maltepe de perinatoloji uzmanı cem turan var internetten numarasını bulabilirsn çok babacan bir doktor bir prof. gibi burnu havada değil tavsiye ederim ve 1buçuk saat sadece seninle ilgileniyor uzun uzun anlatıyor kafanda hiçbir soru işareti kalmıyor netten araştırabilirsinde tavsiye ederim 500 tl detaylı ultrason cihazı takip hastalarınada ataşehir de bakıyor
Sdt Esradgc sen gönlünü ferah tut kötü şeyler düşünme hiç olumsuz düşünceleri uzaklaştırmamız gerek.allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım 😊