Mlssa Deletedmom123 Canım,benim eşim bayan kuaförü ve doğal boya yok diyor çünkü az da olsa kimyasal oluyormuş renk alması için.Diğer boyalara nazaran daha az kimyasal varmış..ama var yani..Yine de sen bilirsin tabikii🙏🏻
lilamom Deletedmom123 benim doktorum boyanin dogali organigi yok her turlusu zarar kesinlikle boyatmicaksin dedi boyatanlarin doktorlari nasil izin veriyo anlamadm benimki cok katidir belki boyatan cok cunku
Aylinannesi Mlssa peki bu sprey boyalar varya onlar nasıl ? Ben zaten doğum yapıcam 3 gün sonra ama emzirme filan dönemindede bişey olurmu kullansam ? Bendede cok beyaz var
Tuce26 Canım bembeyazda gezsek boşver topu topuna 9 ay gezicez 😘 Doğuma gitmeden boya son hafta cok istiyosan
deletedmom9494 Deletedmom123 valla canım hint kınası kullandım kekik yağıda koymuştum ben boyadan daha güzel oldu yumuşak oldu saçlarım Doğumdan sonra bile öyle boyamayı düşünüyorum saçlarım yıpranmaz en azından :)
Arzymn Deletedmom123 hint boyası çok kimyasal içeriyor, üstelik saçı da çok yıpratıyor, illa boyayacaksanız kına yakın. Doğal olan sadece o. Ama ben olsam tamamı da beyaz olsa bogamazdım, bebeklermizden önemli değil
Mlssa Aylinannesi onlar da kimyasalmış canım😩 eşim katı biraz boya konusunda 😄ben istiyorum sandı kızdı🤣🤣tavsiye etmiyor hamileyken🙏🏻💗 tabi yine senin tercihin canım
Kezya Deletedmom123 benim teyzemin kızı erciyes de eğitim görevlisi üst düzey yönetici pnunda saçlarında beyaz vardı ama bebeğim için asla boyatmam dedi üstelik o kadar insan öğrenci profların dekanların karşısına çıkmasına rağmen. Utanılacak birşey değil sonuçta sende boyatma canım bende doğal moğal diye bişey yok o boyanın saça işlemesi için kimyasal şart ve az kimyasal lı boyayla boyatsan da o beyazların kapanmaz canım. Karar senin
deletedmom9494 Deletedmom123 valla tavsiye ederim benim eşim beyazlarımı görünce çok takıyor sürekli söylüyordu annemde hint kınası ile boyayalım kınanın zararı olmaz dedi boyadık valla daha güzel oldu 🥰🥰
Ckrmtlrcnsb Ben kuaförüm canım amonyak içeren hiçbir boya organik değildir. Ve amonyak içermeyen boya daha üretilmedi ne yaZıkki bende boyamıyorum biraz sabretmek gerek
Aylinannesi Ckrmtlrcnsb peki bu sprey boyalar varya onlar nasıl ? Ben zaten doğum yapıcam 3 gün sonra ama emzirme filan dönemindede bişey olurmu kullansam ? Bendede cok beyaz var
Ckrmtlrcnsb Emzirme dönemindede önermiyorum ama 2 3 ay sonra boyayabilirsin ben öyle yapmayı düşünüyorum. Sprey yapabilirsin çok diplere sıkmamak şartı ile
Aylinannesi Ckrmtlrcnsb aynen zaten 9 ay boyamadım bikaç ay daha boyamasam ölmem .😊 spreyide sadece beyazları kapatıcak şekilde sıkıcam bi zararı yok diyosanız sevindim tesekkürler 🤗