Selmas57 Tuba-Sahra canim bugun biberonla beslemem icin cagirdilar. Ama beslerken sutun cogunu zaten agzindan cikardi, ortalama 10 cc icti sadece.. neden cikariyor agzindan? Acaba biberondan mi oluyo.. ben mi iciremedim ki 😪
Tuba-Sahra Selmas57 hic bilmiyorum hemşireler biis dedim mi birden ictiysek olabilir ne zmana cikicagi hakkında biis soyluyorlarmi bide neden biberon neden emzrimedin
Selmas57 Tuba-Sahra aman hemsire verdi kucagima, biberonu capraz tut dedi gitti... ben ilk defa hayatimda biberon tutuyorum acemiyim zzten.. su an vicdan azabi cekiyorum acaba doyuramadimmi diye. Sen nasil yapmistin? Biberon mu verdin yoksa emzirdin mi?
Tuba-Sahra Selmas57 yok canım üzülme aç kalırsa hemşireler takviye yapar ben emzirdim hiç biberon vermediler bana zaten anne varsa emzirmesi gerekmiyor mu bir biberonla beslettiler acaba çok şaşırdım
Selmas57 Tuba-Sahra bende anlamadim m.. 1700 gr olunca emmeye baslar dediler. Biberon kendileri de veriyor anlamadim cok sacma.. uyudugu yerden iciyo zaten cabuk yoruluyo. Ictigi de az bisey ama olsun insallah yeterlidir ictigi
Tuba-Sahra Selmas57 hayır bizimkilerde ben yoksan biberonla besliyorlar di fakat ben hep emzirdim tuhafmis gerçekten şimdi nasıl emzirebildin mi canım
Selmas57 Pelinsu96 iyi allaha sukur canim kilo almasini bekliyoruz. Su an 1550 gr, 2 kg olunca cikaririz insallah
Selmas57 Tuba-Sahra bugun emzirmeye basladik canim ama doymadi pek almadi. Biberon daha kolay geliyo tabi 😊 acaba sagip versem sonra alistirsam emmeye diye dusundum bi an. 1705 gr oldu artik cok sukur insallah yakinda cikar
Tuba-Sahra Selmas57 çok şükür canım 😍ilk başlar normal çabuk yorulur bide fakat zamanla alışır sagip verirsen hiç alıştırmazsın ve senin için çok zor olur gerçi sağlıklı olsun her türlü diyar kuzu 💜💜çok sevindim ya buraya da yazmayı unutma inşallah
Selmas57 Tuba-Sahra tabii canim 😍 az emzirip az sut veririm iyi olur oyle. Aman burdan cikalim da ben evde alisirim 🤗 zaten bilmedigim seyler olunca sana sorarim canim ❤
Tuba-Sahra Selmas57 aynen canım her zaman yardımcı olurum 😊😊tabi eve gelince tamamen senin olcak dewam emzirirsin minnoş öğrenir emmeyi sağdığım sürüde biberonla vermezsin unutur onu ah annesi bı sagsaglim çıksın annecigine kavussunda inşallah 💜şuan kiloyu mu bekliyorlar taburcu etmek için peki
Selmas57 Tuba-Sahra aynen canim kiloyu bekliyolar. Bugun butun gun emmesi gucsuzlesti, biberon verdim hep, onda bile yavas yavas icti. Niye boyle yapti ki ... kabiz olmus ondan olabilirmi ki
Tuba-Sahra Selmas57 olabilir bide yorgun düşer şimdi biebronla icmeside zor hemşireler yorum yapmıyor mu hiç normal mi diyorlar bide kabızlık için bişi yapıyorlardı
Selmas57 Tuba-Sahra yaptilar canim. Az az emiyo beni sonra biberon veriyorum , burdan cikinca alistiririm emmeye napim.. hemen ciksin istiyorum artik. Bu hafta sonu insallah cikariz saglikla.. bi sekilde beslenir nasil olsa, olmadi sagip veririm
Tuba-Sahra Selmas57 aynen canım tava yavaş alışır bizde ilk oyleydik ben emziriyorum yorulup uyurdu ben çıkınca bu biberonla süt takviyesi yapiorlardi ay hadi İnşallah ☺anacigina kavuşun bu an önce