Selmas57 Yesim_Ercan iyi canim simdilik biberonla besliyolar. Allahim insallah hersy yolunda gider ve szglikla cikarizz
Yesim_Ercan Selmas57adina cok sevindim cnm inslh saglikli bi sekilde alip kucaginiza cikarsiniz hastaneden
Tuba-Sahra Selmas57 ya çok şükür canım 😍😍yanına mutlu gir gülerek gir tüylerini diken diken oldu şuan kaç kilo maşallah kuzuya annesini çok bekletmicek
Selmas57 Tuba-Sahra yinede icim rahat etmiyor. Bide cok ozluyorum, kucagima aldim ya artik daha da cok bzglandim. Su an 1535 gr. Artik kilo almaya baslamis, 1700 gram olunca emzirmeye baslicam ya cok mutluyum 😍😍😍😍😍
Betulpehlivan Selmas57 cok gecmis olsun canım cok sevindim okuyunca ben bile cok heyecanlandım cok mutlu oldum alabilmene benimde 9 haftadır erken dogum riskim var evde hastanede yatıyorm sürekli 29 olduk cok sükür buna sükür bin sükür insallah sende en kısa zamanda bebegini alıp cıkarsın🤲🙏
Tuba-Sahra Selmas57 çok normal canım içini ferah tut öyle kucağına aldın mı daha farklı az kaldı canım öyle düşün hemen çok kilo alır kavuşur sana merak etme 😊😊sen güçlü bebiş güçlü sen mutlu bebiş mutlu
Selmas57 Betulpehlivan insallah canim insallah. Cok dikkat et kendine aman, ben hapsurdum suyum geldi.... serklajliydim, ne enfeksiyon vardi ne de baski.. hayirlisi. Allah bagislasin insallah gecer bu gunler ..
Selmas57 Tuba-Sahra cok sagol destegin icin canim. Bir beslenmede ne kadzr sut iciyor acaba onu merak ettim, yetiyor mu ki sutum..
Tuba-Sahra Selmas57 sor onları canım kaç ml içiyormus ekstra mama almadın dimi yetmezse mama isterler senden zaten ne demek canım sen bebeğini kucağına al senden çok bne mutlu olucam 😍😍
Selmas57 Tuba-Sahra aldim canim ekstra mama ozel premature icin. Bugun 60 gr vermis. Cok ozledim ya bugun yine kucagima almak isticem yavrumuu 😍😍😍
Selin4335 Tuba-Sahra kasılmalarda ne hissediyordunuz benim karnımın üstü yani göğsümün altındaki yan taraflar özellikle akşamları çok geriliyor gaz sancım oluyor midemdehangi sancı durumunda doktora itmek gerek ben de 31+2 deyim🤷♀️
Tuba-Sahra Selin4335 ne kasılma bebek toplanması bebeğin bı yerde toplanır orası sertleşir ancak kasılmaların sıklığı önemlidir eğer düzenliyse dinlendiğini de gecmiyorsa acile gitmeniz gerekir düzensiz ve çok fazla değilse doktorunuza danışarak magnezyum kullanabilirsiniz
Selin4335 Eminer sancıları tam olarak nasıl hissediyorsunuz nerede olursa ve ne sıklıkla doktora gitmek gerek
Ilknurcyhn Selmas57 birde seyi merak ediyorum serklajdan sonra normal dogum yapilabiliyormu bilginiz var mi .?
Tuba-Sahra Selmas57 ilk günler kilo vermesi normal kuzum almaya başlar şimdi nasilsiniz bebişin nasıl haber vermedin
Selmas57 Tuba-Sahra bugun yine kucagima aldim 85 gr almis dunden bugune cok sukur. 1700 gr oldugunda emzirmeyi denicem 😍 allahim insallah saglikla tez vakitte cikaririm
Selmas57 Tuba-Sahra canim bugun biberonla beslemem icin cagirdilar. Ama beslerken sutun cogunu zaten agzindan cikardi, ortalama 10 cc icti sadece.. neden cikariyor agzindan? Acaba biberondan mi oluyo.. ben mi iciremedim ki 😪