CivcivAnnesi Hergün bir tane sade soda ıcıyorum cok severım hıc bır zararı yok. Hatta bazen ıkı tane ıctıgım de oluyor bana kalsa 1lt ıcerım 🤣
Ayserose Kac haftalıkken basladınız içmeye ben 8haftalıgım içsem zararı olurmu cnm cok isdiyor bu ara
Bilgeferhat befalya midem çok yandığından mecburiyetten içiyorum aslında günde bir tane tüketmemiz lazımmış Ama midemi bulandırıyor hiç sevmiyorum zorla limon atıp içine içiyorum
Kezya befalya valla bende günde olmasa da iki günde bi çörçıl yapıp içiyorum. Mide bulantımı falan da alıyor doktpr da birşey demedi zaten
HafsaSare Beto ya yasakları sayarken maden suyunuda söyledi odamıı dedik evet dedi asitli diye herhalde. Doktorumu değiştirdim ona sorduk günde bir tane içebilirsin dedi 🤷🏻♀️
GulsahMulayim befalya evet canım sade soda özellikle. Ben şade içemiyorum doktor kendi meyveni içine kendin koy dedi. Meyveli önermiyorlar sadece katkı maddesi falan olur içinde diye.
Utkum Sena36 çok faydalı mineralli olduğu için içebiliyorsan gümde 1 tane içmeye devam et hem mide yanması falan varsa da çok iyi geliyor