Ayseasit Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bebeğin boynuna kordon dolanmış yaşayan var mı sorun oldu mu yardım eder misiniz 😣
gdaslik Ayseasit görümcemin oğlunun başına geldi hemde iki tur dolanmış sıkıntısız doğum yaptı ama kordon iki tur dolandğı için normal yapamadı sezeryan oldu çok sağlıklı bir çocuk şuan.
Maviyesil121212 Ayseasit ben de 38 haftalığım bizimkinin boynuna da 1 tur dolanmış doktor her gittiğimde oradaki kan akışını kontrol ediyor sıkıntı yok cok şükür normal Doğuma da engel olmadığını söyledi
Zeynpatak Ayseasit ben de suan 31.haftadayim 30 da soyledi 1 tur dolanmis . Allah yardimcimiz olsun canim
momof3 Ayseasit Kordon dolanması ciddi bir sorun değildir.33. Haftada kızımın boynuna kordon dolanmıştı sorun olması çözüldü sonradan.sadece hareketleri takip edilmeliymiş,normal Doğuma da engel değilmiş...Çok araştırmıştım.
Deletedmom143 Merhaba annem abime hamileyken stresden dolanmisdi.doktor erken dogum soylemisdi.malasef her sey Rabbimizin elinde Doguma yakin kendiliyinden duzelmisdi.simdi abim 11 yasindadir.cokda iyi bir cocukdur.dogdukdada hic bi sorunu olmamisdi.Allah hayrlisinnrn etsin
Deletedmom143 Sibel33_34 yani abimde bogulma hissi falan olmamisdi canim.Simdide normal bi cocuk.hatta annem normal dogurmus abimi Oda senin bebeyin gibi olmus anne karninda.insallah bisey olmaz bebeyine senin
Neslihann-38 Benimde dolandı bebeğimin boynuna doktor her hafta kontrol etti sonra çoktı kordon bir hafta geçti tekrar dolandı doktor hem dönmediği için hemde kordon dolandığı için (kordon dolandığı için bebeğin dönmesini de engelliyormuş) 4 nisan da sezeryan olucam hayırlısı bakalım kan akışında ve bebeğin hareketlerinde sıkıntı olmazsa korkma ama hareketleri takip et o çok önemli
Sibel33_34 Deletedmom143 bnm bebeğime dolanmadı ki ama bn 11 yaşı anlamadım abin nasıl 11 yaşında sen kaç yaşındasın
Deletedmom143 Sibel33_34 benim abim anne karnindayken bogazina kordon dolanmisdi.annem normal dogurdu onu canim.abimin su an 11 yasi var cok saglikli bi cocuk.bi problemde cikmadi dogumda.benim 20 yasim var 18 haftalik hamileyim.senin posdunu gorumce sene yazdim
Minikkizim Benım bebegımdede 2 tur kordon dolanması var 22 haftdan berıde devam edıyor. Doktor 3 ve ustunun sııkıntı oldugunu soyluyor. Suan 25 haftalk hamıleym cogu kısının basına gelen bır durummus.
Sibel33_34 Deletedmom143 https://tr.m.wikibooks.org/wiki/Azerice/Kelimeler/Aile Kardeşe abi demiyormuşsunuz
Maviyesil121212 Pelinnaz bence arkadaş yabancı ve abim diye kardeşim demek istiyor ısrarla abim 11 yaşında demesinin başka bir açıklaması olamaz 🤷♀️
Deletedmom143 Pelinnaz sunu anlamamakda ne varki ?anlamadim Abimden 9 yas buyukum.sacmadirmi?yalanmi soylemeliyim?abim 11 yasinda ailemizin sonbesiyidir bense ailenim buyuk kizi 20 yasindayim.9 yas fark var.Burda anlasilmamasi ne var?
Deletedmom143 Pelinnaz sart o diyilki abimle aramda 2 yas fark olsjn 9 yas fark var sadece bu kadar.bildiyimide soyledim.ve eminomki tam anlatilacak bir sekilde yazdim.
Asiacr Deletedmom143 senden 9 yas kucuk biri abin degil kardesindir.. insanlar o yuzden anlamiyor ? Peki sen bizi anliyor musun?
Pelinnaz Deletedmom143 canim benim o zaman o senin abin değil erkek kardeşin oluyor .ama siz erkek oldguu icin abi diyorsunuz herhalde anladim kuzum😘
Deletedmom143 Asiacr ben sendende daha iyi bilirim abim kardesimdir.dosdogma abimdir.Eyer abi sozunu kardes sozuyle bilmoyorsansa ben napim?
haticenur1 Asiacr Bence o arakada dalga geçmeye çalışıyor yoksa bunca sene abi kardeş ne demek ogrenmemis olamaz